Regisztráció Elfelejtett jelszó

Miért utálják a spekik a phylaxiát?

http://profitline.hu/te…

#334468 zeeh_

http://profitline.hu/technika/elemzes/208688/Phylaxia_technikai_elemzes

"Elég haloványak mutatkozik továbbra is, az 53 és a 48 forintos támaszszintek eleste után mindössze az 50 napos mozgóátlagig történő megugrásra volt ereje a folyamatos esés közben, ahonnan azonban gyorsan visszatért 48 forint alá. Ugyan az elmúlt három hétben 44-47 forint között ingadozik, azonban az alapvetően csökkenő trendet figyelembe véve további lecsorgásra lehet számítani 40 forint irányába. Vételekkel csak ott érdemes próbálkozni. "

Re: HV

#334424 Johny King Előzmény: #334004

Zolika!

Lejöttem én is a pf-ről végleg!!!

Ki is töröltem a kedvencekből, mától már olvasni sem fogom!!!

Egy dolognak azonban nagyon örülök, hogy veled és még néhány emberkével összehaverkodtam a fórumok által!!!

Telefonon elérsz bármikor!!!

Üdv: JK!

#334337 JP Előzmény: #334333

Majd eladják, ha jobban felfut a szegmens....vagy, ha már úgy látják, hogy túlfutott, egy időre.

#334332 JP Előzmény: #334324

Én aztán tényleg nem tudom, mert nem követem annyira. Stimmem sincs hozzá, de jó itt olvasni benneteket.

#334321 Johny King Előzmény: #334306

Ha gyűjteni akarná, akkor fentebb húzná egy szinttel...

Ehhez képest minden erővel, ami létezik nyomja vissza...

Ezen a szinten szerintem már nem akarja gyűjteni, mert tudja, hogy úgysem adnak már el mennyiséget...

Más célja van, de még valamiért nem akar színt vallani!

#334315 Johny King Előzmény: #334306

Szilvia, néha úgy megdöbbenek azon, amiket írsz!

Miért forgatná vissza?

Minek forgasson vissza bármit is, és legfőképpen hova?

Szerinted miért szerveztek ki szinte mindent a Holdingból?

#334306 Sly-- Előzmény: #334291

Írtam oda Elcinek, hát ez van. Én nem sajnálom Mórétól, ha visszaforgatja a hasznot ide pl. a GR-en keresztül.

Mondjuk jó lenne tudni valóban, milyen érdemleges dolgot csináltak idén, vagy csak jól eléldegéltek a KEG-részvény eladásaiból....

#334299 Sly-- Előzmény: #334287

Kutyát nem érdekli a papír, de mégse tudják elképzelni, hogy hol vannak a papírok és miért nem tudják gyűjteni. :-)

#334287 mobilizmo Előzmény: #334280

Igazad van abban,amit írsz,de az előbbinél én arra gondoltam,hogy sokadszorra próbálják ezt a "trükköt" bedobni.Mivel azonban a kutyát nem érdekli a papír rajtunk kívül,még mindig azt gondolják,hogy ezt valaki elhiszi?