Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Fx tippek, gondolatok

Re: usdchf

#331427 Amatoregy Előzmény: #331406

Már nagyon kezdem unni.

Minden este beállok a jpy párokba, hátha megint meghúzzák. Reggel kiveszem.

Nincs erre egy script véletlenül?

Nézegetem a chf árfolyam…

#331026 Amatoregy

Nézegetem a chf árfolyamot. Hát megint hiteltörlesztés jön. Bezzeg amikor 200 körül volt akkor véletlenül se kellene törleszteni...

#330988 Amatoregy Előzmény: #330986

Basszus Kratya,

ha csak ezt a két trédet megjátszottad volna, már új (mármint még újabb) házad is lehetne...

:DDD

#330986 kratya Előzmény: #330429

nem keresm ki, de anno kb 2-3 hónapja irtam, hogy eurusd mehet akár 1,45-ig a szint az valahol 1,415 körül volt, és utánna 1,05

Kiváncsi leszek.

ha innen nem fordul akkor igazam lesz!

Természetesen nem játszottam meg!!!! :-)))

#328684 Amatoregy Előzmény: #327939

hócipőm televan. Tegnap esti audjpy és gbpjpy vásárlásaimat reggel kivette a stop (minimális nyerőben) majd nem méltóztatott lejönni értem.

Most meg mindjárt eléri a tegnap bevitt célárakat.

Bezzeg ha nem stoppolom már szakadt volna -2 %-ot....

Re: nincs cím

#327138 Pityke35 Előzmény: #326906

Megmondom őszintén én demózok és élesben is játszom. Jelenleg a demóban a stop szintek, követő stoppok elhelyezésén munkálkodom, azokat beírni nem szoktam.

És most fogtok kiröhögni!....

Élesben keresem azt a lehető legkevesebb(!) infót ami alapján pozit lehet nyitni.

Jelenleg ott tartok, h a H1-es 20-as bollinger alapján, ha beszűkült kb. 20-60pip-re és elkezdi nyomni irányba valamerre, akkor belépek irányba, és stop az ellenkező irányú bolli alá-fölé.

Eddig bejött.

Nyitottam rövid pozikat H1-es stochi-ra is, ha szigorú vagyok, akkor nyerők a pozik.

#326907 levimex Előzmény: #326892

Annyi magyarázat még kell kell hozzá,hogy 5 percesen, ha a jobb oldal feljebb volt mint a bal, akkor long, ha lejjebb akkor short

#326906 levimex Előzmény: #326892

Úgy gondolom ez a kis idézet mg szorosan kapcsolódik az előzőhöz

Akkor a piac hogyan árthatna? Milyen piaci információ kapcsolná be a fájdalomelkerülő rendszeredet, hogy ne vegye figyelembe azt az információt? Semmi amire gondolni tudnék.

Ha elhiszed hogy minden megtörténhet, és nem kell tudnod hogy mi fog történni következőre ahhoz hogy pénzt keress, akkor mindig igazad lesz. Az elvárásaid mindig harmóniában lesznek a piac által felkínált lehetőségekkel, gyakorlatilag semlegesítve az érzelmi fájdalom megtapasztalásának lehetőségét. Továbbá, hogyan tudna egy vesztő trade, vagy akár egy sor vesztő negatív hatást kelteni rajtad, ha tényleg elhiszed hogy a trade az csak egy valószínűségi játék? Ha ez esélyek melletted szólnak, minden egyes vesztő közelebb hoz a nyerőhöz. Ha ezt tényleg elhiszed, a hozzáállásod a vesztő tradeekhez már nem lesz érzelmileg negatív

#326826 JP Előzmény: #326298

Alapos aknamunkát végeztél akkor. Gratula.

Én még tartom. Ha a felpattanás nem ugrasztott ki, maradok bizalommal önmagam iránt.

#326765 Amatoregy Előzmény: #326756

hmm.

épp itt beszélgettük, hogy áttértek az éjszakai műszakra japánban. Úgylátszik svajc is követte a példáját....