Regisztráció Elfelejtett jelszó

Miért utálják a spekik a phylaxiát?

Re: HV

#334280 Sly-- Előzmény: #334265

Nem látok ebben semmi érdekességet. Nem szivárogtatni kellene kifelé a valótlan dolgokat és a kisbüfiktől várni a felhúzást. Ráadásul ilyen eszetlen emberekkel. Arra mondjuk jók, ha valaki mégis elgondolkozik netán vételen és beleolvas a fórumba, egyből elmegy a kedve a vásárlástól. Ha tényleg csinálnának valami érdemlegeset és lenne valóságalapja a pletykáknak, nem itt lenne az árfolyam. Amíg itt egy nagyobb büfi nem száll be, és nem húzza meg, csak a forintozók dobálózása és további csorgás lesz lefelé, semmi más.

Az egész év eltelt úgy, hogy nem csináltak semmit és lefeleződött az árfolyam tavaly decemberhez képest is. Ez mindent elmond a cégről. Dupla nulla.

#334142 kerikoma Előzmény: #334137

szeptemberbe voltunk a névérték ötödénél is, lehet év végéig elérjük ismét:(

Már csak a konzum ilyen rv a béten...

#334113 mobilizmo Előzmény: #334099

Na,akkor csak gyűljenek a krémek.:)

Zotya,jó hogy megírtad mi történt veled,mert én sem tudtam hová tenni az eltűnésedet.

#334099 Sly-- Előzmény: #334004

Szia Zotya!

Épp ma reggel kezdtelek hiányolni, ide meg pont nem néztem be.:-(

Teljesen igazad van és felesleges írogatni ott, bárcsak találna mindenki értelmes lény ide.:-)

#334004 Zotya32 Előzmény: #334002

Az öngyilkosságom:

http://forum.portfolio.hu/topic.php?t=14449

(#7) Re: Beszóltak Orbánnak: ilyen ország nem vezetheti az EU-t Értékelés: -3

előzmény (#1: trewerter) | válasz erre | Tegnap, 18:44

De ajvékolnak ezek a katolikustól, meg a szent koronától.

Mégis mi legyen az alapja? A pénz? A tóra? Vagy Izráel gyermekei? Menjenek a jó zs...ó k...a a....kba.

zotya32

és a "fórumozó utolsó hozzászólása" :)

(#14) Re: Beszóltak Orbánnak: ilyen ország nem vezetheti az EU-t Értékelés: 0

előzmény (#11: micimacko-71) | válasz erre | Tegnap, 20:05

Ki akarom tiltani magam. Minél többen jelezzék ezt a moderátornál. Sajna törölni a regisztrációt nem lehet. Köszi

zotya32

#334002 kosami Előzmény: #333986

Nem egyszer kétszer cifrábbakat mondtam és mégis hagynak tevékenykedni . De látom hogy kérnem kell mert másképp elsiklanak az oda nem illő véleménynyilvánításomon:)

Jobb itt, bár még van egy hely ahol még jól érzem magam ( Ellenállás topik) :)

#333986 Zotya32 Előzmény: #333983

Meguntam. Meguntam mzx-et, marslakót, jönnek a badarságaikkal. És mivel az nem ment, hogy nem írok be, mert pár óra, nap után muszájnak éreztem a reagálást, így kiprovokáltam a kitiltást. Más nem marad, mert reg.törlés nincs. Írtam egy velős vélemény egy pol.topikba, majd kértem minél többen jelentsék azt a moderátornál. Sikerült. :-)

a krém és Jenő bá úgyis a stock-on van! :-)

#333966 Zotya32 Előzmény: #333883

Már csak itt ,élek'...

Pf-et felszámoltam. Üdv Jenő bá-nak és üzenem neki, hogy tartson ki. Még kb. 40 év, és névértéken lesz a phylaxia. :-)