Regisztráció Elfelejtett jelszó

USA részvények

Re: nincs cím

#334431 Donoo Előzmény: #334428

Persze, aztán holnap meg réssel fel... Ki van ez találva... Berni már tömeges tanfolyamot szervez, hogy hogyan lehet felhúzni az indexeket, minden szereplő kap pár milliárdos berni-csomagot. :))

Nah, ahogy elnézem ma is…

#334427 Donoo

Nah, ahogy elnézem ma is büszkék lehetnek magukra... Megcsinálták...

Re: nincs cím

#334386 Lovax Előzmény: #334023

SP500 futi halálos volt ma. Két pont fel - két pont le egész nap.

Mostanra USA nyitás óta trendelget lefelé valami kereskedhető módon.

AGNC

#334364 Tombolatom

Nem tudom valakit érdekel e, de az AGNC egy amerikai REIT cég piszkosul jó 18%-os osztalékkal. Ma leverték mert új részvényeket dobtak a piacra és én vettem 600db-ot 28.1-en. Már 28.5-ön van, de szerintem megéri...mert ezen az új pénzen úgy is apartmanokat, irodaházakat vesznek relatíve olcsó áron most és kiadják. A bérlők piaca most elég erős ott. Beírtam a blogomba is a vételt még kb fél órája.

Nem tudja valaki, mi ez …

#334023 Benjoe

Nem tudja valaki, mi ez az 5 pontos satírozás az sp-ben tegnap óta. A finviz-en nézem, máshol is ez van?

Re: karácsonyi sörözés

#334022 Tombolatom Előzmény: #334013

Nem nyilatkozott. Gondolom akkor nem.

A bond-ok eladása nem volt olyan szörnyű azért tegnap. Lejött a TBT is valamit a nap végére.

Re: karácsonyi sörözés

#334018 Kissherceg Előzmény: #334017

The average yield on the taxable securities climbed to 6.35 percent yesterday, the most since Jan. 7, as investors demanded a larger premium to buy the debt, according to a Wells Fargo index. Signs that the global economic recovery is gathering pace also pushed down Build America Bond prices, which move inversely to yields, along with U.S. Treasuries and other fixed-income markets.

“It’s uncertainty, the fact that people don’t know the future of the program,” said Christopher Mier, a municipal strategist at Chicago-based Loop Capital Markets LLC, in an interview at Bloomberg headquarters in New York today. Some investors are saying they “may not participate in a market that won’t exist in two weeks,” he said.

The San Francisco Public Utilities Commission today postponed a $524 million debt sale, including $350 million in Build Americas, after the surge in borrowing costs.

States and local governments are set to sell $4.3 billion of the taxable securities this week, the fourth-highest since borrowers began offering the debt in April 2009, according to data compiled by Bloomberg. The New Jersey Turnpike Authority boosted its bond sale to $1.9 billion from $1.5 billion today, Bloomberg data show.

“Outside forces are putting pressure on municipal-bond prices, and investors want to get out now rather than later,” she said in a telephone interview. “Those outside forces are the Build America Bond program possibly not being extended, additional supply in the tax-exempt market and a rise in interest rates.”

karácsonyi sörözés

#333995 Tombolatom

Tudom még a tojás héja le se jött a fenekemről itt, de páran az indexes fórumról beülünk holnap a Stex-be este 8-tól megcsinálni a mi "céges" karácsonyi sörözésünket. Ha valakinek van kedve akkor szivesen látunk. Gekko néven van foglalva az asztal stílszerűen...igaz amikor foglaltam akkor megkérdezték, hogy Gekko kft?

Daannggg

#333879 Tombolatom

Mára be is fejeztem...áhh csak viccelek, ugy is beteg lettem, hova mennék...

Na, de ilyet nem kereskedtem még le élőben pedig a -1000 pontos napon nyomtam nagyon jól...

A DANG ma jött ki mint kínai IPO és plusz 8.5 dollárban....vártam 2 percet és 9 fölött volt ahol vettem...vártam még vagy 10-et miközben leizzadtam vagy ettől vagy az asprin C-től és felment több mint 4 dollárt ahol eladtam. beírtam a blogomba, de mire beyrtam mar egy dollárral magasabban volt viszont még utána is ment 3-at. Ebből kellett volna 1000 db-ot vennem, nem 100-at:)

Ez elvileg olyan cég mint az amazon.com