Regisztráció Elfelejtett jelszó

Nyilasi befektetési alap

Re: nincs cím

#328187 lackok Előzmény: #328186

Legalábbis én ezt vélem felfedezni a 10 éves gimis osztálytalálkozó képein. A tabló pedig a nagytemplom kertjében exponálódott háttérben a gimivel...de azért ha arra járok leellenőrzöm.

Re: nincs cím

#324390 Amatoregy Előzmény: #324384

Nem akarok bántani se őt se senkit:

- nem daytraderként manageli a pozikat ez tény

- viszont olyan kis áttételekekke (tőkeáttétről beszélek) operál, hogy nem bukja el a tőke egészét. Igaz nem is keresi magát hülyére rövidtávon. De nem is kap infarktust...

Csak egy példa. Mondjuk folyamatosan 100 % körül van a marginod. Izgulsz, stopposz, stb.

Mig ha felveszel egy hosszabb pozit, akkor nyugodtabban keresheted meg ugyanazt a hozamot.

Persze szigorúan szvsz...

Továbbra is korrektül ad…

#324384 Netmaster

Továbbra is korrektül adminisztrál:

Hedge Fund Portfolio +287.99%

Nyilasi Spekulatív Alap -13.66%

Re: Havi kimutatás

#317700 surrano Előzmény: #317657

meghozza _belfoldi_ papirokkal... nem is gondoltam volna hogy a Nyilasi alap nem likvidebb videkeken kalandozik... :)

Re: Havi kimutatás

#317657 lackok Előzmény: #317602

Csak annyit hogy részvényekkel 85 milla minuszban van....

Már ha jól látom, bár ez a nyelvezet már kicsit idegen számomra...:)

Re: Aktuális állás

#316654 Amatoregy Előzmény: #316651

Hihi,

Pont a 10.10 portable nem ment. Most frissítetten 10.63-ra ezzel megy. (lekopogom....)

lassan már a Nyilasi blogra is irogathatnánk ezeket, hogy teljen az oldal

Köszi.

Re: Aktuális állás

#316380 Amatoregy Előzmény: #316308

Látom új vagy. :DDD

Adva van egy környezet. Explorer 6. Azon megy, viszont a fórum bejelentezve nem.

Ezért van portable.

Az meg hogy miért ez a kornyezet az nem kérdés itt. Ez van, az alkalmazott megoldások meg azért.

És persze tudjuk, ha rendszergazda lennék, meg nem lenne monitorozva, meg stb, akkor milyen lehetőségek lennének.

Remélem világos voltam... :DDD

Ez már régi téma, hogy mi hol fut és hol nem...