Regisztráció Elfelejtett jelszó

Találkozós szervezgetős

Re: nincs cím

#327444 Csokigyáros Előzmény: #327440

nem találom a hasznaltauto.hu-n azt a saab-ot amit beszéltünk, pedig a múltkor még meg volt...

mindegy úgyis dec 15.-én akarok kocsit venni... :))))

#327442 Fornit Előzmény: #327426

Mekkora terv volt számlanyitáskor:)

Havonta keresni átlag 300k ft-ot és Thaiföldön ellébecolni egy laptoppal :))

#327441 Amatoregy Előzmény: #327440

Ha szól levehettük volna az övét is. Csak az alagútba kellett volna közelebb menni a falhoz... :D

#327439 Amatoregy Előzmény: #327431

:(

Hát én is szenvedtem a ködben. Csak azt nem tudom, hogy az úton vagy a fejemben volt-e?

Lehet, hogy mégis zártkörűvé kellene tenni mint a Részvénytársaságokat?

Egy élmény volt, kölönösen Bakiba múltrendszeridéző monológja...

"A bableves legyen bableves."

:D

Kellemes volt a buli, m…

#327426 KawaBazsy

Kellemes volt a buli, most is meglepődtem egy-két új arcon, a nikkek s a beírások alapján néha másra számít az ember. :-) Jól kielemeztük Ricsi módszerét, úgyhogy tán majd haszon is lesz belőle. Csoki, köszi a fuvart, a többieknek a részvételt, találkozunk februárban (Matgab, veled meg Thaiföldön! :-)

#327424 Ricsi Előzmény: #327423

Ha már így illik :))

Én is köszönöm a társaságotokat, de most már megyek hunyni. Főnök, neked még TA készítés kettőtől, ahogy ígérted :D

#327423 Kissherceg Előzmény: #327422

akkor mindenki igen tisztességesen adott borravalót :)

Mindenkinek köszönöm a részvételt, Csabának a szervezést. Élmény társaság vagyunk, nincs mese :)

Eeeeehhh, annyira kellem…

#327422 Fornit

Eeeeehhh, annyira kellemetlen...

Már hazafelé jutott eszembe hogy a nagy sietségben hogy elérjem a buszt elfelejtettem valami lényegeset konkrétan a fogyasztásom ellenértékének megfelelő kp-t átadni a pultosnak..

Bocsánat, tényleg sajnálom, legközelebb pótolom.

*

Másegyéb: Mindenesetre örülök hogy elmentem, jó volt, most már néhány arcot is társíthatok a nickekhez. Csokibá' párlatai meg páleszfronton tényleg viszik a prímet, házi főzésből ilyen jót még nem ittam :-)

#327414 learn Előzmény: #327144

Azért majd egy csoportképet feltehetnétek valahová (az Overnight-ban volt a srácnak egy jó fénykép az asztalán...)

#327371 GáborGábor Előzmény: #327214

:)

Addigra annyi, jobbnál jobb páleszt töltött, kóstoltatott a házigazda, amennyit régen tudtam 2 óra alatt elfogyasztani károsodás nélkül ...

:)))

nagyon jó szórakozást mi…

#327366 pruntyoke

nagyon jó szórakozást mindenkinek..csakis szalon spiccesre adjusztálni magát mindenkinek :))

lélekben veletek vagyok..

:))

Kicsit később érünk oda …

#327362 hosszhuszár

Kicsit később érünk oda Ricsivel, mert a kölyköket 7-re viszem a BS-be...

Ne faljatok fel mindent..::)))

#327214 KawaBazsy Előzmény: #327204

Gábor valszeg a legutóbbi talis sztorinkra célzott, amikor Matgabbal és Herceggel eldumáltuk a sztrádalehajtót, s végül a Hajdúságon átvágva, úttalan utakon, majd kompon átkelve közelítettük meg Erdőbényét.. :-)

#327204 Amatoregy Előzmény: #327159

Tiszai hidak?

Az nekem kerülő, kb úgy 40.000 km-rel több.

Egyébként meg a Keleti pályaudvart ismerem, meg az ügető pályát a Kerepesi út mellett....