azt meg lehet oldani, hogy a saját hozzászólásunkat törölhessük?
Bár a lehetőség megvan, de később kiderül, nincs jogosultság
azt meg lehet oldani, hogy a saját hozzászólásunkat törölhessük?
Bár a lehetőség megvan, de később kiderül, nincs jogosultság
persze, nem is ezért írtam! Kinek kell MTI! A napi lefordítja vagy kifordítja érthető formába :)
nagyon drágák és mti híreket megveszik azok az oldalak, aminek RSSeit olvassuk. :)
HA így nézzük akkor az MTI hírei a legjobbak, de azokért fizetni kell!!
Igen, néha bejön egy-egy bét-es hír is, főleg felfüggesztésről szólóak.
Én spec BÉT centrikus vagyok, nem tudom a többiek mennyire érdekeltek a hazai kibocsájtók iránt, (remélem sokan). A különbség egy BÉT-es hír és egy Napis hír közt, hogy , ha a Bét-en ferdítenek, akkor már mindegy mit írnak a napiban is :-) De előbbi mindenkép alap hírportál minősítésü. Persze, tegnap túloztam,hogy törölni őket, mert legalább van infó a gagyiskodásról is, legalább címszavakban.
melozom, este :)
csinálnék fundát, de sok idő :)) 1-2 alkalommal már megtettem anno :)
Ha beindul a bolt fundamentális elemzést jó pénzért vállalok :-D
mfor benne van elvileg. Nekem sikerült már a hírükre klikkelni
topikokat nem törlünk, rontja a statisztikát :))
Lehetnének jó funda elemzések, cégvezetőkkel interjúk, cégek befektetési kapcsolattartóival online kérdezési lehetőségek időnként. Néha pedig egy-egy napra nem megy az oldal, server error vagy ilyesmit ír ki.
Jó lenne ha azok akik olvasnak is hozzászólnának mert annyi regisztrált van , de alig páran szövegelünk. Tudom ez nem alapítókon múlik. :)
Legyen egy OFF-ON kapcsoló ami ha OFF a hsz halványabban jelenjen meg!
http://www.imagebam.com/image/e9d90d106944608
ilyesmire gondoltam
Topik!
De az is jó ötlet, hogy aki 1 évig nem jelentkezik be az a felhasz. is törlődjön!
mármint a topik törlődjön vagy aki nem látogatja?
Több HTML kód használható legyen!
A képeknek megjelenhetne egy kis bemutatókép ebben a formában:
http://www.imagebam.com/image/c5d45b106943373
ha jól tudom ez nem is foglalna több tárhelyet így!
Kódot is lehessen beilleszteni
LInk megjelenő szövegét könnyebben lehessen szerkeszteni, meg az ezekkel kapcsolatos hibák kijavítása
RSS hírek közé Mfor híreket! Esetleg lehessen tudni, hogy honnét van a hír sőt továbbmegyek, a megjelenő hírforrásokat ki lehessen választani. Így maradhatna a napi is aki szereti a napi humort :)
+2
Ha egy X ideig nem látogatja senki a topikot/blogot/tudástárat akkor az automatikusan törlődjön. Az X-et szavazásra bocsájtanám:
1/2 év
3/4 év
1év
1 1/4 év
1 1/2 év
ennyi
+1
Tudástár vagy blog bejegyzések közül meglehessen jelölni kedvenceket és oldalt egy kis ablakba bekerüljenek ezek, hogy ne keljen mindig keresgélni és természetesen új ablakban nyíljanak meg ha rákattint az ember.
az üzeneteket kilehessen jelölni és a kijelölteket törölni lehessen egyszerre!
Nem nekem címezted de szerintem, igen.