a bét hírek anno ki voltak listázva, tegyük ki újra?
a bét hírek anno ki voltak listázva, tegyük ki újra?
Persze nem kötelező érvényü ajánlás! :-)
Ma is , zárás után olvasom itt jobboldalt,"Nagy bajban az OTP" , mi az .... ? , hát csak 5%-ot esett, mi lehet vajon az a baj. Kinyitom, hát napi tőzsdei beszámoló, hogy mi mennyit esett, némi fírkász kommenttel.
Szerintem BÉT közlemények egy kis rubrikában valahol oldalt, sorkozhatnának az adott napon belül visszaolvasható lehetőséggel. Azok legalább hivatalos közlemények...aztán persze megfér mellettük a sok gagyi írkász leleményes marhaságai is, ha netán valakinek ez oldalról szenzációs címre vágyik az adrenalin szintje
ne Bélának küldj üzenetet, és akkor más adatlapja jön fel :))))
:)))) ez jó
A napi.hu híreket letíltani, mert akkora marhaságok, sületlenségek, hogy nem is értem, hogy adnak azoknak pénzt azért a szarért amit képesek írkálni.
Gondolom, torrentezel te is ...
;)
Igen.
És ha elküldtem egy üzenetet mondjuk Bélának, akkor ne Béla adatlapjára dobjon, hanem vissza az üzeneteimhez.
Tudom, apróság, és talán csak engem zavar...
Bár nem nagy probléma (kezdem megszokni), de ha üzenetet kapok, ne a válasz minden barátnak ablak legyen, hanem válasz a feladónak. Mert azért az a logikus szerintem.
brókercégek kereskedelmi platformok.
egy tölthető táblázat, ahol előre megírt séma alapján lehet megadni a kondíciókat...
megszervezem, de kicsit komolyabb dolgokra gondoltam, de eszembe juttattál valamit :)
Virtuális portfolió, csak inaktív felhasználók részére.
(gondolok itt, a csak olvasókra)
Magyar tőzsde zárása után a regisztráltak részére online póker verseny! A zsetonok értékét a meglévő, letétben elhelyezett részvények fedezik ...
:)
hmm még egy költségtervet is mellékelsz és isteni :)) Köszi, jegyzem össze.
pl:
- adott topikban látszik az instrumentum ára
- indexek esetében a valós áralakulás (nem százalékos mint a stooq a kiindulási időponttól számolva) pl. itt két index tényleges árait mutatja http://www.tozsdeforum.hu/index2.phtml?menu=5
- üzenetek esetében feladó és címzett szerinti csoportosítás
- látogatók számának (on line és offline) kiírása. De ez elsődlegesen a reklámok miatt lehet fontos
- átszabnám mobilra. Hogy ne kelljen sokat görgetni
- linkajánlót újra csoportosítani (pl hogy mellyikre ki hányag klikkelt)
- legnépszerűbb topikok, hozzászólások száma alapján is sorba rendezés
Kora reggel óta írom a listát, estére remélem végzek...
;-)
(egyébként meg tényleg elgondolkodunk rajta, igérem)
Milyen szolgáltatásokat látnátok szívesen az oldalon? Természetesen törekedjünk az elérhetőekre :)
És ez mit jelent? Van Őfelsége topik,esetleg Csusza vezeti a longosok hadát? :D