Regisztráció Elfelejtett jelszó

Formula 1

Re: nincs cím

#325051 gentlemanus Előzmény: #325039

Én is Fernandonak szurkoltam. Ahhoz képest, hogy mennyivel gyengébb volt az autója, mint a Red Bullé, ahhoz képest nagyot teljesített a srác. Minden elismerésem az övé. Ezt a győzelmet a saját istállója vette el tőle. Amatőrök. Ennek az istállónak a boxtaktikája nem először mondott csődöt az idén. Nem hiába Montezemolo fejét követelik az olaszok. Nincs esélye a Ferrarinak, míg Neweyt nagy pénzzel át nem szerződtetik.

#325039 Ibiza Előzmény: #325035

egy hirtelen lassulást követően..

nem szeretem a sunyiságokat..alonsonak szurkoltam de nem tiszta szívvel..a múltkori előreengedés nem tetszett..

nekem senna volt az utolsó igazi tehetség és versenyző..

#325036 Ibiza Előzmény: #325032

és nem nyert idén versenyt..csapattársát is lenyomták neki.. nekem fura renault is pont mostanra táltosodott meg.. hiába mák is kell az élethez..

aki F1 pilóta az már eleve tehetséges.. de nem egyformák a lehetőségek.

#325035 zeeh_ Előzmény: #325030

Ha valakinek szerencséje volt, az Hamilton, aki az utolsó kanyarban nyerte meg igen nagy mákkal.

Vettel ügyes srác és biztos vagyok benne, hogy ezzel a VB címmel jövőre igencsak megnő majd az étvágya.

#325032 Waszeitung Előzmény: #325030

Az lehet hogy most szerencséje volt,de amióta F1 ben van,akinek szeme van figyel rá,olvass kicsit utána hogy mit tett le az asztalra:

http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:M9T2Kg7UQHwJ:hu.wikipedia.org/wiki/Sebastian_Vettel+sebastian+vettel+életpálya&cd=1&hl=hu&ct=clnk&gl=hu&client=firefox-a

* 2001 Európa Junior gokartbajnok

* 2003 Formula BMW: második hely

* 2004 Formula BMW: bajnok

* 2006 Formula–3: második helyezés

* 2008 Formula–1: minden idők legfiatalabb pole pozíciósa és futamgyőztese.

* 2010 Formula–1: minden idők legfiatalabb világbajnoka

#325030 Ibiza Előzmény: #325025

a tehetségénél nagyobb a szerencséje.. ilyen szerencsés konstellációval nyerni...ha csak nem segítenek..égiek vagy földiek..

Vettel lett a világbajno…

#325025 zeeh_

Vettel lett a világbajnok. Nagy tehetség a srác, megérdemelte.

#319249 Zotya32 Előzmény: #318076

ha van esze, lelép innen; vagyona van hozzá, családjának is jobb jövője lesz svájcban vagy egyéb nyugis helyen.

Re: Webber Koreában szándékosan ki akarta lökni Alonso-t vagy Hamilton-t

#319106 banyaiz Előzmény: #319104

Én is annak szorítottam. .) De még jobb lenne ha saját erőből odakeveredne, na majd jövőre.

#319104 Zabás Előzmény: #319095

én is bíztam benne, hogy Koreában dobogóra tud állni, de nem estek ki előle elegen :)

Massa igazán kicsúszhatott volna és SCH-mögött befuthatott volna

#319095 banyaiz Előzmény: #319090

Schuminak szurkolok továbbra is. Csak összekapja magát az öreg jövőre. :)

Idén meg Vettelnek, kicsit szeleburdi még, simán az élen kellene lennie.

#319090 Zabás Előzmény: #319088

ez sem volt tőle szép manőver:

#318076 zeeh_ Előzmény: #317953

Nem lennék én abban olyan biztos, hogy a kormányváltás után önszántából távozott... Az egy dolog, hogy a média milyen mesével + körítéssel tálalja az esetet, de valami más van a háttérben szerintem.