Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Politika totyik

Re: nincs cím

#325101 zeeh_ Előzmény: #325086

A Révész család havi 389 ezerből nem jön ki 3 gyerek mellett. 2011-től ahogy megjön a 4. gyerek is, már havi 600 ezerből gazdálkodnak, de gondolom, még ez is kevés lesz nekik.

Ez a 10x többet dolgozik indok egy nagy kamu. Itthon a politikusok 20 éve a lopáson kívül máshoz se nagyon értenek, mint a szavazópolgárok hülyének nézéséhez, akiknek köszönhetően bekerültek és lophatnak.

#325086 Zabás Előzmény: #325081

persze tudom, de azért nem kéne ennyire flegmának lennie! Nekem a mimikája nem t3etszett, látszott, hogy komolyan is gondolja amit mondott!

"nem kell azt büntettni aki 10X többet dolgozik"

Megnézném azt a politikust aki 10X többet dolgozik egy olyan embernél aki 3 állást válal és még így sem tud kijönni a pénzből, hónap végén!

Révész, meg szégyellhetné magát, hogy még spórolni sem tudd semmi pénze nem marad a hónap végére! Itt is más 3-4 gyerekes családokra tudok csak gondolni akik ketten felét sem keresik, mint amit ő egyedül.

És azoknak csak pár ezressel lesz több, mikor neki/nekik százezrekkel! Ez aztán az igazságos adórendszer!

De én sem azt gondolom, hogy akit többet keres annál ne maradhasson több, de igen is az is többet vigyen haza, de aki nagyon keveset keres annak arányaiban sokkal többet adjanak!

#325081 zeeh_ Előzmény: #325071

Nem kell felakasztani, ő csak egy báb, akinek be kell adagolni a keserű pirulát.

Ez az a pozíció, amiben az ezt elvállaló emberek rendszeresen s*gget csinálnak a szájukból.

#325071 Zabás Előzmény: #325064

itt 1-2 hónap alatt más lett4 , de nem jobb az a probléma, és az, hogy ezekkel az intézkedésekkel egyenlőre nem is látni az alagút végét, persze itt a ciklus elején érdemes meghozni a nem túl polgárbarát intézkedéseket és majd a választások előtt meghozni a választási szavazatok növelésére a kedvező intézkedéseket/ törvényeket.

szóval volt változás ebben az időben, csak az ellenkezője, annak amit ígértek. :(

de megértem ezt a stratégiát és remélem, hogy ez csak egy 3-4 éves építkezés tereprendezése/rombolása/, ami egyenlőre nem szép látvány.

De te is egy olyan elvakult ember vagy a pártod felé, mint a most is kitartó mszp-s vagy a még kitartóbb mszmp-s.

Ha szarral kennék össze a házadat abban is csak a jót látnád meg :)

Láttad a házon kívül műsort?

azt a női szóvivőt fel kéne akasztani!

#325064 matgab Előzmény: #325048

Hát szerintem azoktól az állampolgároktól, akik azt hitték, hogy itt 1-2 hónap alatt minden más lesz és egy mini svájc leszünk, azoktól is biztos megvonnám a szavazati jogokat....

Tesco botrány:

Nesze nektek itt az akciós hús:

http://www.dunatv.hu/itthon/szennyezett_hus_tesco.html

Azon gondolkodtam , hogy a bélsáros hús esetében gyakorlatilag az ember a sz@rt is húsáron veszi!

beszarok!

#325048 RemegoKez Előzmény: #325027

Az emberek egy jelentős része azért kritizálja jobban a Fideszt az MSZP-nél, mert az utóbbiból már régen kiábrándult (minek szidja őket), de a Fideszt, mint megváltót várta (ugye nem véletlen a 2/3-ad) és ez a "megváltás" elmaradni látszik....

Re: Aminek nem volt nagy visszhangja a médiékban...

#325038 zeeh_ Előzmény: #324898

Ez is benne lehet, de a különböző hiperek árait nézve (mivel szinte mindegyik bedobja a maga szórólapját minden héten) már az akciós ár is magasabb, mint 2-3 hónappal ezelőtt több olyan termék esetén, amit rendszeresen venni szoktam.

#325033 gentlemanus Előzmény: #324933

Ja, mert a felvidéki magyarságot szétzüllesztő Bugár az egy jó alternatíva az együttműködésre.. Igaz? Gratulálok. Csak akkor azt nem értem, hogy ha már ilyen erős az asszimiláció Felvidéken, akkor miért csesztetik a magyarokat a nyelvtörvénnyel?

Bugár erőteljes beolvasztó politikája vezetett a felvidéki magyarság mai problémáihoz.

#325027 matgab Előzmény: #324933

szerintem nem zárkózik el attól, csak még nem volt rá idejük.

Hihetetlen és engem teljesen felháborít ez a mentalitás, hogy az előző 8+4 év mutyiban fetrengésén kívül semmit nem csináló (főleg a nemzet érdekében nem csináló) szoclib kormányt a 12 év alatt annyiszor nem kritizáltad összesen, amiért a fidesz a kormányzását megkezdését követő 6 hónapjának bármelyik napján.

Ergo elvárod, hogy az elmúlt legalább 8 évnyi kormánytevékenység utáni szarból a fidesz egy világgazdasági válság közepén egyszerre (mondjuk 3-4 hónap alatt) csináljon az országból egy tejjel mézzel folyó kánaánt,egy 60 éve szinte folyamatosan rohasztott néplélekből egy erkölcsös művelt szolidáris becsületes rendezett társadalmat.

Bravó, reális elvárásokat támaszt fejlett kritikai érzéked, csak azt nem tudom, hová tetted azt az elmúlt 8 évben!

#324933 Netmaster Előzmény: #324915

Jut eszembe, nem a kedves kormányunk zárkózik el a felvidéki magyarok parlamenti képviseletével történő bármilyen együttműködéstől? Erre mit lehet mondani, milyen kéznyújtás az ilyen?

#324932 Ozzy_ Előzmény: #324921

Délvdéken egész más a poltikai légkör, mint a Felvidéken. Össze se lehet hasonlítani a kettőt.

Délvidéken már majdnem autonómiában élnek, míg Felvidéken minden erővel azon dolgoznak, hogy a magyarok beolvadjanak.

#324931 Netmaster Előzmény: #324921

A sorsközösséget elsősorban lélekben kell vállalni, nem?

A Délvidékieknek amúgy az EU-s állampolgárság is nagyon jól jön.

#324930 Netmaster Előzmény: #324920

Mármint az előző szlovák kormány volt ilyen stílusú, nem? Már nem Ficóék ott a menők.

#324921 gentlemanus Előzmény: #324920

Persze, tudom, hogy van igazságtartalma annak, amit mondasz. De nem hiszem, hogy délvidéki testvéreink jobb helyzetben lennének, és mégis vállalják a csonkahoniakkal a sorsközösséget a soviniszta szerbekkel szemben.

#324920 matgab Előzmény: #324915

gentle, ez nem olyan egyszerű, mert ők elsődlegesen ott akarnak élni és ezért is maradtak eddig is ott.

Namármost, ha elfogadják a magyar kezet -ami teszem hozzá 60 évig rájuk sem nézett és most sem lehet tudni pontosan, hogy mit is akarnak, akkor a mostani országuk államigazgatásuktól be van ígérve egy akkora maflás, hogy abba belezöldülnek.

Egy pillanat alatt akár el is kobozhatják a végén amijük van, legalábbis a szlovák kormány, most ilyen stílusú.

Szóval én nem csodálkozom, hogy nem mernek tenni semmit.

Ha Mo. gazdag és erős állam lenne, ami meg tudná védeni a külhoni állampolgárait egy esetleges inzultus esetén, úgy, mint a ruszkik a külhoni ruszkikat az más helyzet lenne.

De így?

És mi van, ha holnaptól azt mondják nekik, hogy külföldiek csak napi 100 eur-ért járhatnak szlovák állami iskolába? Vagy nem kapnak ingyenes kórházi ellátást, vagy nyugdíjat.

Akkor majd összedobjuk nekik??

#324919 Netmaster Előzmény: #324915

Mit tegyenek szegények a büntető törvénnyel szemben? Várjuk meg, amíg rendbeteszik a dolgot.

#324915 gentlemanus Előzmény: #324878

Ez mutatja a legjobban, hogy milyen szinten van identitásban a felvidéki magyarság...

Nem ártana a felvidéki magyaroknak egy kicsit magukba nézniük. Csonkahoniak kezet nyújtanak feléjük, és nem fogják meg...

Erre nem is lehet mit mondani.

#324910 learn Előzmény: #324898

Az árak valóban magasabbak mostanában, legalább is Auchan/Interspar amit konkrétan meg tudok erősíteni.

Ehhez képest Auchanba befelé menet pát méteres körzeten belül tolták kifelé az új számítógépet, LCD tévét, a parkoló meg színültig tele volt. Ilyenkor mindig arra gondolok, hogy válság, miféle válság? Tavaly volt egy időszak, amikor fele ennyien voltak, na akkor volt a válság.

#324898 -sabe Előzmény: #324854

én észrevettem de ez azt hiszem a karácsonyi dömping előszele (legyen miből kedvezményt adni) - lehet nincs igazam, nem értek hozzá