Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Fx tippek, gondolatok

A frank szépen esik,mond…

#326756 Roller

A frank szépen esik,mondhatni zuhant egyet. Gyanítom,hogy fű alatt interveniálnak a svájciak.Persze majd biztos letagadják.

Re: nincs cím

#326298 Pityke35 Előzmény: #326218

Usdjpy igen, eur usd-t zárta a p-stoppom egyszer már a felpattban (12-én) . Nem írom le, mert elég sok kis pozi volt lefelé. Az utolsó 2 bukós is lett, de összességében a 6 pakk szépen hozott.

Tegnapiakat zártam. Jelenleg csak az usdjpy longom van meg.

#326218 JP Előzmény: #326197

Jól értelek, azóta ,hogy itt beszéltünk két hete, tartottad végig? Keménynek hangzik.

#326200 Roller Előzmény: #326197

Én eurusd-t nem piszkálom mostanában. Gbpusd-t annál inkább shortolgatom Tegnap a 150pipes esésből 100-at sikerült kivennem,utána meg az alján belevettem és 20-at kiszedtem. Ma is megvolt a napi adag. Usdjpy-t meg annyira terveztem,hogy az alján beleveszek és majd jól megtartom,de nem tartottam. Viszont minden nap beleveszek és 20-30pip után zárok. És már volt shortom is benne.

#326197 Pityke35 Előzmény: #326193

Igen, sajnos nekem sincs sok időm, meg a másikon is alakul egy forex-csapat.

eurusd esésben benne voltam p-stop zárt az iccaka. Szép lett! :)

Most ujranyitottam egy short pakkot 1.3556-on, lassan bővül, sellstop 1.3535-ön.

Ma volt egy usdchf shortom is 9926-9906-ig...ott a csúszó zárt.

usdjpy hosszú longom van 82.32-ről, de egy 80-as pakkot zártam már hétfőn....kicsi volt, nem volt nagy kasza! :)

Bocs...kicsit döcög az oldal nálam...

#326196 Pityke35 Előzmény: #326193

Most ujranyitottam egy short pakkot 1.3556-on, lassan bővül, sellstop 1.3535-ön.

usdjpy hosszú longom van 82.32-ről, de egy 80-as pakkot zártam már hétfőn....kicsi volt, nem volt nagy kasza! :)

#326195 Pityke35 Előzmény: #326193

Nagyon leült ez a topik.…

#326193 Roller

Nagyon leült ez a topik.

Hamarosan én sem tudok majd napközben netezni és egyúttal térdelni sem.De azért este igyekszem benézni.

#326191 Roller Előzmény: #326189

Kössz!

Jók ezek a deviza indexek.Persze egyértelmű a dollár erősödés és könnyű mindent erre fogni. De,alapvetően,ha csak az rsi-t figyelném,elég könnyen meg lehet találni a trend fordulót.

Nagy vonalakban,ha az rsi 90körül van naposon,akkor nyugodtan el lehet kezdeni shortolni.Tuti esik 100-200pontot. Ha ezután feljebb megy az árfolyam és az rsi nem,akkor divergencia alakul ki,ami meg is fordítja a trendet,így jó eséllyel,ha nem zártam a korábban nyitott pozit,akkor most lefelé össze lehet szedni nullában vagy akár pluszban. És 99%,hogy fordul a trend. Az aranyban kételkedtem,mert elég extrém tud lenni,de a valóság igazolta az elméletemet.

#324496 Roller Előzmény: #324470

Én,ha tehetem szabadságon elutazok valahova és nem hagyok semmilyen pozit. Pedig néha jó lenne. Most néztem rá a demószámlámra. Volt egy augusztus 10.-én nyitott nzdchf-em a stop zárt nullában,viszont a swap majdnem 3000dollár plusz volt 8lottal. Ha van tőke,akkor nagyon szépen hoz.Főleg,ha még jó irányban is van. ;-) Van egy-két jó helyen nyitott pozim is kíváncsi leszek mi lesz velük év végére.

#324468 Roller Előzmény: #324441

Mivel én általában hírekre kereskedek csak fordítottan,az esésbe veszek bele,így leskalpolva az alját. Azt vettem észre,hogy az esést visszahúzzák,nagyon sokszor nullába,de van hogy pluszba is fordulnak. Ha TA alapján esik valami vagy megy felfelé,akkor nagyon kicsit korrigál. Pl. az nzdusd esetében volt ez a múlt héten. Valószínűleg egy hír ugrasztotta ki,de nagyon szép "mozgóátlagos kitörés" volt,így megjelentek a longosok. Szinte esély sem volt ilyen szép ellenirányú beszállókra.

#324432 Amatoregy Előzmény: #324406

tegnap esti béna eurusd longomelkapkodtam. 60-on nyitottam és 50 pip kellett volna, de lezártam korábban....

#324406 Roller Előzmény: #324398

naposon talán visszatesztel 25ema-ra 130,50 környékére ott lehetne próbálkozni megint egy longal.De még nincs veszve semmi. Most már jó lenne,ha japók aktivizálnák magukat.

#324337 Roller Előzmény: #324266

Éj mi volt itt!! Tegnap még szép pluszban voltam. De leskalpoltam a szakadást,így most nullában vagyok. Viszont így kijöttek a túlvettségből,lehet megint tolni felfelé. Eurusd-re ráférne egy emelkedés h4-en kb. 38-ig vagy megy tovább 34-ig.