valami ilyesmi, nincs nagy szakadás, fújják a náthás malac témát
otp-t csorgatják
valami ilyesmi, nincs nagy szakadás, fújják a náthás malac témát
otp-t csorgatják
na most nekem is van 1 pár kontim 750ről... de inkább nem is nézem mert csak felhúzom magam rajta mint régen:) tartogatam aztán lesz ami lesz:) ellenálláson kivág majd.
szerintem egyre jobban rogyadozik minden. eddig ázsia egy mnuszt nem tudott produkálni már megy nekik, devizák borzasztóak (eurusd még küzd) csatornák törnek, ideje már tényleg elindulni le.
nézve a könyvet nem úgy tűnik, hogy ma esünk be. Vagy legalábbis nem délelőtt..
12600 tart még....
kiraktam a 2 kontit 580-on
nem látom egyértelműnek az irányt
Hatink eléggé szomorú,kt 350...
talán, a ricsi még veszélyeztetheti a megvalósulást :)
egyébb adalék:
a te pozidhoz könnyebben. Mert nekem semmim sincs :-DD
Lehet, hogy igazad. Van rövid távon itt a csapkodásban 300 pont nekem elég. Nem tudtam visszavenni, mert zárás után értem vissza.
Hosszabb távon meg lehetne tartani fél évig is. De nem vagyok biztos (még) benne, hogy innen fogunk esni.
ááá Én filoztam, hogy zárni kéne, de ilyen 500pont alatt nincs szivem...
Most értem vissza. Short pakkot 700 alatt zárta az összeset.
Usában meg mi lett?
jó helyre tettem be a visszavételt..még 10 pontot zuhant ha jól látom..utána jöttem haza kajálni..addig is fial a pénz :D
gratula :)
Ricsi szokásos formát hozza. Imádom.
közben teljesült a short lezárásom még 12680 on...
most nem csinálok semmit...unalmas egy nap.
Mi volt pénteken? Nem láttam:
"Pénteken egy ideges, az átlagnál nagyobb tőkeerejű befektető igyekezett "megerőszakolni" a határidőt: egy látványos belehúzással sikerült a 450 pont körüli kamattartalmat 600 pontra tágítania. A nap végéig ez már így is maradt, ám a mai negatív globális hangulatban gyorsan bebizonyosodhat, hogy ez kérészélető dicsőség volt csupán. A kamattartalom visszaállhat a normális (enyhén pesszimista) 450 pontos szintre..."
:)) semmi kül.. KT játék megy, de már abba se ölnek lét, ez a vég :D
hát ma tényleg egy uncsi nap van....hiába..a szokásos hét elejei csökkenés :D megspékelve valami fertőzéses sztorival :D
jó neked :) ennyire illikvid szart...