Valami nem kerek itt. 280 az árfolyam a sógorom meg vasárnap jön haza....
Valami nem kerek itt. 280 az árfolyam a sógorom meg vasárnap jön haza....
A realitás mégiscsak ebben az irányban van, és nem pl. BÉT-es long/ nyereséges TDT álom kereskedés terén.
Én ezen a szinten már adom, a boltban mégiscsak Ft-tal fizetek :). 269 és az alatt idén már vettem az Euro-t :), 272-től adogattam el :).
Végre valami, ami kedvező irányba megy....nekem......
egyébként meg sajnos.....
A forint gyengülését arra alapoztam ,hogy euró/usd esni fog,esett is. De tovább gondoltam az esést. És még arra,hogy általában a forinto szeretik önteni. Hát eszt elnapolták. Így viszonrt meginnt előtérbe került az erősödéls.Most pár napig kitart itt nem megy 276 fölé elérhető a 255 euró.
De természetesen ez is a tarsolyban marad,mármint hogy gyengül csak onnan :)
Nah,el is kezdték önt3eni a forintot,ha ez 276 fölé zár,akkor elmondhatjuk fefelé lépett ki a sávból és,mehetünk minimum 288-ig.De az kevés lenne át kell vinnie a 290-et az eurónak,következő szint a 298.Nagyot nem akarok álmodni,odáig átlátom de ha igazán kiakarnak kúrni mindenkivel akkor elviszik 312-ig. :) vazz
:)
nem sokáig,van még max 1hete asztán huss.ahogy vége a hétnek a bankok elkzdik önteni,és a 265 helyett 298,de ott már csak szopatásból átfoglyák húzn és 312.eur/huf.Vissza is ugrottam az eur huf tl-be.Euroman kolléga kitartás,gatyát fel :)
csak a huf tartja magát......ez egyre érdekesebb......
Bizonyára igaza lesz a hándelszblátt-nak.... Ha erős kezü spekulánsok, akkor kivárják a dolgot, minden bizonnyal :-)
Én ezt most már nem értem.A Handelsblatt szerint Magyarország lufit fúj és önmagát öli meg....ft meg nem akar gyengülni.
"lgnoeyabb " ezt viszont nem bírtam értelmezni...csak sokadjára, és rájöttem, vagyis azt következtetem, hogy kihagytál belőle egy "g" betüt, aminek után azt következtetem a bemásolt szövegedhez, hogy lehet az a teljes összevisszaság, de , ha egy betü hiányzik a bekáoszozott szóból, azt nem lehet elolvasni ! :-)
Csak ismételni tudom a korábbi hozzászólásom. Én jól olvastam... :DD
"Egy anlgaii etegyem ktuasátai szenirt nem szimát, melyin serenrodbn vnanak a bteuk egy szbóan, az etegyeln ftonos dloog, hogy az eslo és az ultosó bteuk a hölyeükn lneegyek. A tböbi bteu lheet tljees össze-vabisszásagn, mgiés porbléma nlkéül oalvsahtó a szveög. Eennk oka, hogy nem ovalusnk el mniedn bteut mgaát, hneam cska a szót eszgébéen.
A cmabritgei emegyeten kéüszit eikgy tnuamálny áitllsáa sznreit a szvkaaon Bleül nicsn jlneestögfée akann, mkénit rdeeözndenk el a btüek: eyegüdl az a fntoos, hgoy az eslő és az uolstó betű a hlyéen lygeen. Ha a tböbrie a lgnoeyabb özeássivsazsg a jleezmlö, a sövzeg aokkr is tleejs mrtébéekn ovasalthó mraad. A jlneeésg mgáayzrataa az, hgoy az erbemi agy nem eyedgi btüeket, hneam tleejs sazakvat ovals.
Úhygoyg tnseseek mkneit bkébeén hyagni a hleysersáíi fmonisáokgkal!"
Ki kell helyesbítenem magam, mert ha én nem veszem észre, látom ti sem...így könnyen kiráznak a gatyátokból, főleg, ha elemzőkre hallgattok :-)
Itt nagy hülyeséget írtam: Nem " USD/HUF gyengülésre" , hanem 'usd/huf erősödésre' lett volna. Bocs mindenkitől
A poén lemaradt, gondolom autóból írtál, mert úgy az izgalmas..:)))
ja irjál te mobilról regényt, miközben "ismerős" rendőrök integetnek... :DDD
meg ez is...
"Ha kmooylbbaan is édrekel a tméa, akokr ajnláom szvíes fgiyelmdbee a Fierofx bögénzősöhz eélrhető Cofnsuatocr! kitrjeeszéstt aemllyel sjáat mgaad is knönyeédn álílthtsaz elő iyeln szvögeeekt."
Minek?
Ezt is el tudod olvasni nem?
"Egy anlgaii etegyem ktuasátai szenirt nem szimát, melyin serenrodbn vnanak a bteuk egy szbóan, az etegyeln ftonos dloog, hogy az eslo és az ultosó bteuk a hölyeükn lneegyek. A tböbi bteu lheet tljees össze-vabisszásagn, mgiés porbléma nlkéül oalvsahtó a szveög. Eennk oka, hogy nem ovalusnk el mniedn bteut mgaát, hneam cska a szót eszgébéen.
A cmabritgei emegyeten kéüszit eikgy tnuamálny áitllsáa sznreit a szvkaaon Bleül nicsn jlneestögfée akann, mkénit rdeeözndenk el a btüek: eyegüdl az a fntoos, hgoy az eslő és az uolstó betű a hlyéen lygeen. Ha a tböbrie a lgnoeyabb özeássivsazsg a jleezmlö, a sövzeg aokkr is tleejs mrtébéekn ovasalthó mraad. A jlneeésg mgáayzrataa az, hgoy az erbemi agy nem eyedgi btüeket, hneam tleejs sazakvat ovals.
Úhygoyg tnseseek mkneit bkébeén hyagni a hleysersáíi fmonisáokgkal!"
:DDDD
Szia.
Akkor ezt benéztem, nem ez volt az első, ás valszeg, nem is ez lesz az utolsó..:)))
Temegfogalmazzálérthetőbbenvazze....:))