Regisztráció Elfelejtett jelszó

HUF fórum

Re: nincs cím

#329857 RgRgRg Előzmény: #329816

A realitás mégiscsak ebben az irányban van, és nem pl. BÉT-es long/ nyereséges TDT álom kereskedés terén.

Én ezen a szinten már adom, a boltban mégiscsak Ft-tal fizetek :). 269 és az alatt idén már vettem az Euro-t :), 272-től adogattam el :).

A forint gyengülését arr…

#326391 lyonell

A forint gyengülését arra alapoztam ,hogy euró/usd esni fog,esett is. De tovább gondoltam az esést. És még arra,hogy általában a forinto szeretik önteni. Hát eszt elnapolták. Így viszonrt meginnt előtérbe került az erősödéls.Most pár napig kitart itt nem megy 276 fölé elérhető a 255 euró.

De természetesen ez is a tarsolyban marad,mármint hogy gyengül csak onnan :)

Nah,el is kezdték önt3en…

#323730 lyonell

Nah,el is kezdték önt3eni a forintot,ha ez 276 fölé zár,akkor elmondhatjuk fefelé lépett ki a sávból és,mehetünk minimum 288-ig.De az kevés lenne át kell vinnie a 290-et az eurónak,következő szint a 298.Nagyot nem akarok álmodni,odáig átlátom de ha igazán kiakarnak kúrni mindenkivel akkor elviszik 312-ig. :) vazz

#323338 lyonell Előzmény: #323335

nem sokáig,van még max 1hete asztán huss.ahogy vége a hétnek a bankok elkzdik önteni,és a 265 helyett 298,de ott már csak szopatásból átfoglyák húzn és 312.eur/huf.Vissza is ugrottam az eur huf tl-be.Euroman kolléga kitartás,gatyát fel :)

#322328 JP Előzmény: #322305

Bizonyára igaza lesz a hándelszblátt-nak.... Ha erős kezü spekulánsok, akkor kivárják a dolgot, minden bizonnyal :-)

#322305 fordgtshelby5000 Előzmény: #322064

Én ezt most már nem értem.A Handelsblatt szerint Magyarország lufit fúj és önmagát öli meg....ft meg nem akar gyengülni.

#322064 JP Előzmény: #322062

"lgnoeyabb " ezt viszont nem bírtam értelmezni...csak sokadjára, és rájöttem, vagyis azt következtetem, hogy kihagytál belőle egy "g" betüt, aminek után azt következtetem a bemásolt szövegedhez, hogy lehet az a teljes összevisszaság, de , ha egy betü hiányzik a bekáoszozott szóból, azt nem lehet elolvasni ! :-)

#322062 Amatoregy Előzmény: #322060

Csak ismételni tudom a korábbi hozzászólásom. Én jól olvastam... :DD

"Egy anlgaii etegyem ktuasátai szenirt nem szimát, melyin serenrodbn vnanak a bteuk egy szbóan, az etegyeln ftonos dloog, hogy az eslo és az ultosó bteuk a hölyeükn lneegyek. A tböbi bteu lheet tljees össze-vabisszásagn, mgiés porbléma nlkéül oalvsahtó a szveög. Eennk oka, hogy nem ovalusnk el mniedn bteut mgaát, hneam cska a szót eszgébéen.

A cmabritgei emegyeten kéüszit eikgy tnuamálny áitllsáa sznreit a szvkaaon Bleül nicsn jlneestögfée akann, mkénit rdeeözndenk el a btüek: eyegüdl az a fntoos, hgoy az eslő és az uolstó betű a hlyéen lygeen. Ha a tböbrie a lgnoeyabb özeássivsazsg a jleezmlö, a sövzeg aokkr is tleejs mrtébéekn ovasalthó mraad. A jlneeésg mgáayzrataa az, hgoy az erbemi agy nem eyedgi btüeket, hneam tleejs sazakvat ovals.

Úhygoyg tnseseek mkneit bkébeén hyagni a hleysersáíi fmonisáokgkal!"

#322060 JP Előzmény: #322033

Ki kell helyesbítenem magam, mert ha én nem veszem észre, látom ti sem...így könnyen kiráznak a gatyátokból, főleg, ha elemzőkre hallgattok :-)

#322003 JP Előzmény: #321138

Itt nagy hülyeséget írtam: Nem " USD/HUF gyengülésre" , hanem 'usd/huf erősödésre' lett volna. Bocs mindenkitől

#321855 Amatoregy Előzmény: #321853

ja irjál te mobilról regényt, miközben "ismerős" rendőrök integetnek... :DDD

meg ez is...

"Ha kmooylbbaan is édrekel a tméa, akokr ajnláom szvíes fgiyelmdbee a Fierofx bögénzősöhz eélrhető Cofnsuatocr! kitrjeeszéstt aemllyel sjáat mgaad is knönyeédn álílthtsaz elő iyeln szvögeeekt."

#321854 Amatoregy Előzmény: #321853

Minek?

Ezt is el tudod olvasni nem?

"Egy anlgaii etegyem ktuasátai szenirt nem szimát, melyin serenrodbn vnanak a bteuk egy szbóan, az etegyeln ftonos dloog, hogy az eslo és az ultosó bteuk a hölyeükn lneegyek. A tböbi bteu lheet tljees össze-vabisszásagn, mgiés porbléma nlkéül oalvsahtó a szveög. Eennk oka, hogy nem ovalusnk el mniedn bteut mgaát, hneam cska a szót eszgébéen.

A cmabritgei emegyeten kéüszit eikgy tnuamálny áitllsáa sznreit a szvkaaon Bleül nicsn jlneestögfée akann, mkénit rdeeözndenk el a btüek: eyegüdl az a fntoos, hgoy az eslő és az uolstó betű a hlyéen lygeen. Ha a tböbrie a lgnoeyabb özeássivsazsg a jleezmlö, a sövzeg aokkr is tleejs mrtébéekn ovasalthó mraad. A jlneeésg mgáayzrataa az, hgoy az erbemi agy nem eyedgi btüeket, hneam tleejs sazakvat ovals.

Úhygoyg tnseseek mkneit bkébeén hyagni a hleysersáíi fmonisáokgkal!"

:DDDD

#321853 hosszhuszár Előzmény: #321841

Szia.

Akkor ezt benéztem, nem ez volt az első, ás valszeg, nem is ez lesz az utolsó..:)))

Temegfogalmazzálérthetőbbenvazze....:))