Regisztráció Elfelejtett jelszó

Politika totyik

Re: nincs cím

#322797 Láma Előzmény: #322681

" Egyúttal felszólítjuk a Fidesz nyolc évvel ezelőtt végkielégítésben részesült minisztereit, államtitkárait és a háttérintézmények vezető tisztviselőit: járjanak elöl jó példával és önként fizessék vissza az akkor felvett kifizetések 98 százalékát!"

Ez elég naív elképzelés. :) Én már azzal is megelégednék, ha 2014 Márciusában, (mikor megismerik a közvéleménykutatók adatait), nem jutna eszükbe hirtelen törölni a törvényt.

(Nem lepne meg egy ilyen fordulat.) :)

Re: Döntött a kormány: 10 milliárdot kap Debrecen az új stadionra

#322796 Láma Előzmény: #322392

Legalább lesz mire felapplikálni a tíz éve öt milliárdért megvett, azóta elavult beléptetőrendszerüket. :(

Re: nincs cím

#322790 matgab Előzmény: #322681

sőt ne is 98%-át szedjék be tőlük, hanem a késedelmi pótlékkal és késedelmi kamatokkal növelt összeget, azaz olyan 200-250%-át az akkori jutalmaknak!

A kormány ismét egy jobb…

#322681 Wall street

A kormány ismét egy jobbikos javaslatot nyúl le és valósít meg, amikor módosítja a 98 százalékos különadóról szóló törvényjavaslatot - jelentette ki Volner János hétfői sajtótájékoztatóján.

A Lázár János nevéhez fűződő javaslat eredetileg csak az idei évre terjesztette volna ki a különadó hatályát, azonban a múlt héten Volner János és Lenhardt Balázs olyan törvényjavaslatot nyújtott be, mely a különadót elévülési időre visszamenőleg szankcionálná az extra mértékű végkielégítéseket.

A Jobbik arra szólítja fel az első Orbán-kormány végkielégítésben részesült minisztereit, államtitkárait és háttérintézményeinek vezetőit, hogy jó példával elöl járva, önként fizessék ki nyolc évvel ezelőtti, szintén a jó erkölcsbe ütköző végkielégítéseinek 98 százalékát. Amennyiben ezt nem teszik meg, úgy azt a Jobbik fogja nyilvánosságra hozni.

Volner János közleménye:

Újabb jobbikos indítványt valósít meg a Fidesz

Ismételten felhasználja a Fidesz a Jobbik egyik indítványát, most éppen a jó erkölcsbe ütköző végkielégítések különadójának elévülési időre történő, visszamenőleges hatályú bevezetését. Ezzel elszámoltatási programunk újabb eleme valósul meg.

Felhívjuk a figyelmet, hogy a Jobbik a múlt héten T/1517. számon törvényjavaslatot nyújtott be a közszféra különösen magas kifizetéseinek különadójára vonatkozóan, melynek leglényegesebb eleme éppen az elmúlt öt évre kivetett adó. A Jobbik természetesen az elmúlt húsz évet vizsgálná meg és kérné számon, ezt azonban a jelenlegi jogszabályi környezet és a már leselejtezett bizonylatok hiánya lehetetlenné teszi. A szakértőink által kidolgozott módszer tehát a Fidesz szerint is igazságos és kivitelezhető. Így a Jobbik javaslatának hatására olyan kifizetések is a különadó hatálya alá kerülnek, mint például a volt BKV-s Szalainé Szilágyi Eleonóra csaknem 100 millió forintos végkielégítése, mely a Fidesz eredeti indítványa szerint nem esett volna a különadó hatálya alá.

A Jobbik a továbbiakban is számít arra, hogy a kormányzat megfontolja konstruktív, előre vivő javaslatainkat és a valódi elszámoltatás érdekében meg is valósítja azokat. Egyúttal felszólítjuk a Fidesz nyolc évvel ezelőtt végkielégítésben részesült minisztereit, államtitkárait és a háttérintézmények vezető tisztviselőit: járjanak elöl jó példával és önként fizessék vissza az akkor felvett kifizetések 98 százalékát! Amennyiben nem így tesznek, úgy a nyolc évvel ezelőtti extra végkielégítéseket, szabadságmegváltásokat felvevő Fidesz-közeli személyek nevét és az összeget a Jobbik fogja nyilvánosságra hozni.

Volner János

a Jobbik frakcióvezető-helyettese

barikad.hu

Re: Ipar?

#322658 Sumér harcos Előzmény: #322650

az jó megoldás lenne...én örülnék is neki....

verjék össze egymást....a lehető legtöbb,mit megtehetnek....egy jó tömegbunyó...

csak annyi kis nyápic maki van közöttük,a 20 éve csak töltőtoll emelgetéstől,hogy egyiket lehetne a másikkal ütni:)

#322650 Scipio Előzmény: #322631

Az elmúlt tíz év fokozatos süllyedés volt, nyomtatott pólók, plakátok, táblák, részegek, anyázók, várom az első verekedést...

Re: Nem csak a nyugdíjjárulék változhat a mai napon

#322585 zeeh_ Előzmény: #322565

Nekem Fidel Castro már átutalta az e havit. :D

#322566 banyaiz Előzmény: #322554

Persze, Herceg is fizet hozzászólásonként, meg a párt is. És amelyik párt többet ad azt dicsérem. Nem tudtad? :D

Amúgy nekem ezek az LMP-sek szimpatikusak amit piacról, természet védelemről beszélnek. Csak nehogy ők is elkurvuljanak teljesen.

#322565 Fornit Előzmény: #322554

Én a Kubai Forradalmi Bizottságnak dolgozom. Épp az előbb szoltak le hogy nemigazán terjesztem az eszmét és ugorhat a havi lóvetta, úgyhogy belehúzok:)))

Ime a Granma angol nyelvű tegnapi kiadása:

http://www.granma.cu/ingles/index.html

Es como el Che!

:-)))

#322562 -sabe Előzmény: #322548

naná, baromira szúrja a szemem.

1. Nem látom be miért lenne LMP=SZDSZ. Ezzel az erővel Jobbik=Nyilaspárt.

Miért elképzelhetetlen, hogy vannak olyan emberek, akiknek nem tetszik Orbán császársága, a szocik töketlen bénázása, a Jobbik szemellenzős nacionalizmusa?

2. Igaz, hogy a Jobbik nem kapott elég figyelmet a médiában a választásokkor. Szerintem botrány és ezt a témát jobban ki kellett volna emelni.

3. Nem igaz, hogy ez az LMP javára történt.

#322550 Csusza Előzmény: #322548

Téged azért fizetnek, őt ezért. :-))

#322548 zeeh_ Előzmény: #322545

Látom, sabe te nagyon érzékeny vagy erre a témára. :D

Amikor eljön az LMP = SZDSZ, te máris ráharapsz. :)

#322545 -sabe Előzmény: #322536

ti tényleg ennyire hülyék vagytok vagy fizetnek érte?

#322544 Csusza Előzmény: #322543

:-) Igaz, csak nekem kicsit lassan jár az agyam. Illene a csökkentebb képességűekre is gondolni... ;-)