Kevesebbeket, mint azt sejtenéd. ;-)
Kevesebbeket, mint azt sejtenéd. ;-)
A Szabó család nem valami rádiós sorozat volt? :D
Amúgy meg akik a pénzt hozzák, valószínűleg szeretnének is vele valamit elérni. Ez itten a demokrácia nagy rákfenéje.
khm..:)..már aki Nemzeti ott,mert tulképpen azért van a bonyodalom...
milyen hacárét tud vki Elődkéről,vmi urbánlegendet meglengetett sejtelmesen a cikkiró....
meg én nem ismerem,de ez a Szabó család is érdekes,ha hátulról olyan befolyása van apucinak..
Nemzeti összetartozás ötcsillagos példája. :)
nem odavaló holdudvar,sok a pecsenye sütögető karrierista,aki azt hiszi lacikonyhán van...
viva vidéki radikális betyárok........
ugyan itt a radikális vonalat,amennyiben tovább éleződik a helyzet.....ki fogják csinálni valószinűleg....
Pár éve még Fidel Castro is eleresztett egy méretes beszédet a bioüzemanyagok ellen. Viva la revolucion:))
Számomra öröm, ha Téged is sikerült vele boldoggá tenni. :D
kis huncut:)
Engem aztán hidegen hagy, de gondoltam itt többeket megörvendeztet a hír. :)
Van alapja az írásnak, sőt némely dolgokat elég jól összeszedett, de nem minden igaz belőle... Jók a szennylap informátorai.
Ez a Jobbik előtt álló legnehezebb feladat, ha ezt nem tudja megoldani, akkor előbb-utóbb nagy bajok lehetnek ebből...
Látom, reménykedsz. :-))
Hiába teszed. ;-)
:-)
Egyébként nem biztos, hogy hülyeség, már több okos embertől is hallotam erről.
"Noha a pártvezetés tagadja, információnk szerint belső harcok dúlnak a Jobbikon belül, Vona Gábor éppen ezért igyekszik fegyelmezettebbé tenni az alulról nyitott pártot. A hvg.hu – részben a Jobbik belső köréhez tartozó forrásainak segítségével – bemutatja a szervezeten belüli erőviszonyokat, egyben feltárja, milyen hazai és külföldi vonalról számíthatott támogatásra a párt a választások előtt."
http://hvg.hu/itthon/20101105_jobbik_belso_viszonyok_konfliktusok
jó, de ki finanszírozta ezt a kutatást? :))
Igen, az LMP zöld, mi lehet akkor mégis a gond... ja igen, a bioüzemanyag. :)
"A hagyományos üzemanyagok használatánál is jobban gyorsíthatja a káros éghajlatváltozást a bioüzemanyagok nagyarányú előállítása - állítja környezetvédelmi szervezetek Brüsszelben ma közzétett közös jelentése."
http://greenfo.hu/hirek/hirek_item.php?hir=25936
És ezek nem pártok ám...
"Az Európai Unió legújabb kutatásai szerint hosszú távon, több évtizedes távlatokban a bioüzemanyagok használata károsabb és szennyezőbb lehet, mint a benzin által kibocsátott károsanyagok"
:D
No majd mindjárt feltűnik Netmaster fórumtársunk, ti pedig jól megkapjátok a magatokét...
Ezek az lmp-s felvetések meg enyhén szólva is érdekesek...
mind beterjeszt vmi faxságot,hogy hallassák a hangjukat.....
más különben észre sem vennénk,hogy ott vannak...
de nagyon dühös vok erre az lmp-re....még nevük sem volt ,már utáltam ezt a pártot:)
Tiszta idióták. Mire fel kellene visszaállítani a "haláladót"? Kretén b.zi szdsz-örökös banda.