az autója fekete? Gondolom ez felétek sem népautó? :DDDD
az autója fekete? Gondolom ez felétek sem népautó? :DDDD
Ezzel mit akartál mondani??
:DDD
Nem mondtam, hogy ma (tegnap) éjjel.
Csak egy kis kronológia:
bund short certi aug. 19-én repült.
ezüst november 01-én.
És még sorolhatnám.
Certiben (általában) az éjjeli tüskék a végzetesek. Persze az csak véletlen, hogy ha éjjeli tüske üti ki, akkor már reggel 8:59-kor felfüggesztik. Bezzeg ha kereskedési időben történik, akkor még vagy 30 percig általában lehet kereskedni vele.
Shelby,te Mátyásfőldi vagy?és fekete?valamelyik farkas utca?Milyen kicsi a világ?Józsi is az.
Az eur/huf tl -nek 265-ön van a kiütése, az még messze van azért.Ne ijeztgess. :)
Ma éjjel, küthetik az eurhuf certit, szerintem ezt akarta mondani, a maga Amatőr módján...::))
bocsi-de ezt nem értem-amit írtál !
nem akarok ünneprontó lenni de mostanában sorban repültek a certik. bund, ezüst, arany, dax, olaj,
szerinten az eurhuf és éjjeli áldozat lesz...
De még a végén bemákoljuk és mielőtt elmegy 255-ig megnézi a 282 :) jó lenne :)
én is dobnám ott....sajnos sok euro-m van 275-280 közül, mert abban hittem, visszakanyarodik 285-290 közé.....azokon minimális lesz csak a haszon, ha idén egyáltalán nyereséggel el tudom adni...tegnap 271-ért kínáltak, igaz csak 3K-t, de nem vettem meg, mert 270 alattit vártam...egyelőre felejtős...nem nagy összeg, így sokat nem lehetett volna rajta fogni...már mindegy...
akkor szurkoljunk :)
dollárt én is vettem kp-ban nem certiben,195-ért.
De hosszú távra,lejöhet még akár felőlem,ezzel 1-2 évre terveztem.
A certit amit vettem viszont dobnám 278-as eurónál.
tegnap vettem usd-t 191-en....private ügyfél, nagy tétel....talán elballag 200 közelébe...
nem kértem sokat :) csak gondoltam ha le nem akart innen menni eur/huf akkor mostmár csak megy picit felfelé..:)
bátor gondolat... vagy inkább vakmerő...
szereti a sebességet....persze én is..