Hát??? Még nem kérdeztem----de a htelt nem muszály felvenni....-a majd százezer egyszerre történő bedölése-árverezése viszont érdekes kérdéseket vet fel!
Hát??? Még nem kérdeztem----de a htelt nem muszály felvenni....-a majd százezer egyszerre történő bedölése-árverezése viszont érdekes kérdéseket vet fel!
nem, de ha egyszer megkapom a kocsiját majd beirom, hogy melyik fokozatban hol szabályoz le... .DDD
ja és 2.-ban hogy birja az autópályát.... :DDDD
nem nagy rajongótáborod lehet a frankhitelesek között :)
Két rosszacska hír is jött ma, ipari termelés és mnb nemzetközi devizatartalékokkal kapcsolatosak.
Na végre----csak-csak gengülget végre!!!
ahan....köszönöm...mondjuk valóban annyi eszem lehetett volna,hogy felcsapom a honlapjukat,de egyszerűbb kérdezgetnem:)
nincs is S&P certi erstenél? úgy fest...
ahogy elnézem ez nem jobb ,mint a wax,semmi választék ahhoz képest....
hiszen daxra kinál egy shortot...meg egy longot...és ossza be magának mindenki:)
http://www.erstebroker.hu/hu/certifikatok.html
eurhuf meg 265
a chf swappal nagyon szépen kerestem...de korán zártam....majdlegközelebb.....egy évben elég 3-4 set up----nem vagyok nagyigényű!
Idóm-mint a tenger---más dolgom sincs-egy-két apróságot leszámítva-mint ezeket a történéseket figyelni.....szerencsére !
Inkább , mint mikor bivalyerős. Egyelőre itt gyenge, de lehet még gyengébb is
vagy majd átváltom gyenge dollárra és vásárlás in USA !
Meglátjuk--euróalapban meg fial egy kis kamatot azért----nem hiszem-hogy a fityisz mindent le tud dugni az emberek torkán....alkotmány ha még lesz-közbeszól-de mivel makróokonóliailag a büdzsé egy nulla-a leminősítés majd meg fogja tenni a hatását---szvsz sz.
milyen árfolyamnál van ennél a valutapárnál annak erste certinek a kiutése?
Fordy... Eur/Huf-ra se igen tudok, tudnék mást mondani, annyival, hogy ebben a párban erősebb forintot gondolok. Politikailag elég stabil ország...mondjuk a kínai bankpénznek nem tudom ,hogy ízlik ez a bankadós rendzser, de például a német export még mindig stabilnak mondható, és az forint szempontból erős tényező. MOndjuk , ha Kinaiak mégis idetelepítenének pár bankfiókot, akkor nyüszíteni fogunk, bár én nem feltétlenül forint ellenében longolok, és ebben az esetben , lehet kiskapum a menkülésre. De te sok jót ne várj még a longodtól, ha hiszed, amit fentebb írtam. Én sem tudom mi lesz .
Én is várom nem kis euroval----de majd csak jön----
Egyébként merre laksz-ha jövök -----mertha nem lesz nagy hó-addig vele járok-és leróvom az adósságom??!!
én nem bánom ha nem látod. Elég lesz ha jeges leheletét érezzük majd - egyszer....
Ígértem valamit tartom...komolyan....kicsit most bonyolult a dolgom....de megkocsikáztatlak.....mert nagyon megérdemled!
más:minden adat rossz lett még sem látom a maci árnyékát !