Regisztráció Elfelejtett jelszó

Politika totyik

Re: nincs cím

#320916 matgab Előzmény: #320798

No akkor lássuk is kik a magyar demokrácia bajnokai, a'la apró antal 50-es évekbeli miniszter veje, azaz Mr. gyurcsótány ferenc, és vele karöltve, az ÁVÓ-s kihallgató tiszt -mellékesen alezredes fiacskája , bauer tamás a nagy gengszterváltó...

http://hu.wikipedia.org/wiki/Bauer_Miklós_(jogász)

Nagyon nagyon féltik a magyar demokráciát szegénykék, hiszen már a szülői házban is mindig az volt a legfontosabb, hogy ha őnekik nélkülözni is kell, de a magyar nép az a tetves kommunisták fogságában még ha a fogát is ki kell verni, a csontjait is össze kell törni, akkor is rá kell bármilyen módszerrel ébreszteni, hogy a (népi)demokrácia értük van...

Hogy mindig van valami imperailata gané, aki nem hagyja őket rendesen kibontakozni, az már őrület...!

#320778 matgab Előzmény: #320632

Ez a Bauer Tamás az a Bauer akinek a szülei ÁVÓs tisztek voltak, vagy ez egy másik kis bauer ivadék??

Mindig ezekkel van a gond, saját pénzüket és pozicióikat féltik a legjobban, annál már csak attól félnek jobban, hogy rend lesz és megszűnik a zavarosban halászás lehetősége...

Kurvaanyázva tüntettek G…

#320632 Wall street

Kurvaanyázva tüntettek Gyurcsány zsidói

A "Magyar" Demokratikus Charta tüntetést szervezett az Alkotmánybíróság jogkörének korlátozása ellen. Egyes tudósítások szerint több ezren gyűltek össze a budapesti Vértanúk terén. Felszólalt Ungvári Rudolf is, aki úgy fogalmazott: "A k…a anyját mindenkinek, aki az én magyarságomat kétségbe vonja!" Gyurcsány Ferenc bukott miniszterelnök a következő hónapok legfontosabb ügyének az új alkotmánnyal kapcsolatos "népi" kezdeményezésüket tartja.

http://kuruc.info/r/2/68880/

Megvan az első önkéntesü…

#320631 Wall street

Megvan az első önkéntesünk: közrendvédelmi telep feliratú ketrecbe zárta magát egy cigány

Egy közrendvédelmi telep feliratú ketrecbe zárta magát kedden délután a fővárosi Blaha Lujza téren egy cigány. Elmondása szerint a Jobbik cigánypolitikája és az "egyre nagyobb teret nyerő szélsőséges gondolkodás" ellen tiltakozott így.

http://kuruc.info/r/6/68883/

#320596 Zabás Előzmény: #320590

több célirányú létesítmény kellene!

Prosztatát nem csak 1 módszerrel lehet vizsgálni :)

gyerekeket ne számld + bizonyos korokhoz bizonyos vizsgálatok tartoznának, de ennek kidolgozása már tényleg nem a mi feladatunk lenne!

+ egy csomó gyorsteszt is létezik már, amihez nem kellenek komoly laborok! + laborokba meg korszerűbb gépek kellenének, mert a mostaniak???,

#320590 Ricsi Előzmény: #320544

menjél te évente prosztata-vizsgálatra

arról nem is beszélve, 10 milla embernek akarsz évente laborvizsgálatot. Az 240 munkanappal számolva naponta 42 000 ember. Tudom, az én erősségem a matek, de azért akkor is...

#320575 Zabás Előzmény: #320554

Úgy ismétlődnek a dolgok a Parlamentben, mint valami ócska szappanoperában. Csak mondjuk ez nem a Jóban rosszban, hanem a Szarban fosban...

:D:D

#320544 Zabás Előzmény: #320537

vizitdíjat úgy kellet volna szerintem bevezetni, hogy persze a kórházba való fekvés az ingyenes, azt kész őröltségnek tartottam, hogy napidíjat kell fizetni, de ma ga az orvoslátogatásért igen is keljen fizetni és nem 300 forintot, hanem legalább 1000-et annak aki nem jár el az évente kötelező ingyenes szűrésekre!

Mik lennének az éves kötelező szűrések, fogalmam sincs, én nem vagyok orvos, de valami ilyesmikre gondoltam, hogy tudőszűrés, ményakrák szűrés, prosztata, melrák szűrés, vérvétel, a lényeg az, hogy olyan szűrések kellenek amikkel előre kilehet szűrni komolyabb drágább életveszélyes betegségeket.

Bocs a kicsit zavaros fogalmazásért, de nem sokat aludtam :)

#320537 matgab Előzmény: #320473

Láma kollega,

Ne menj el pszichológusnak!

Egyrészt mert zagyvaságokat beszélsz, legalábbis én biztos nem értem mit takar ez a mondatod: "Akkortájt éppen mélyponton volt, most pedig szinte ATH. :)" Mármint micsoda?

Másrészt meg örülök annak, hogy még ez a kiragadott részlet is azt igazolja, hogy az volt a véleményem ami ma, azaz NEM azzal nem értettem egyet, hogy egyáltalán ne legyenek ilyen díjak -azaz bizonyos keretek között akkor is és most is indokoltnak tartottam/tartom a vizitdíjat.

#320473 Láma Előzmény: #320000

A vizitdíjas szavazás időszaka az "ahogy látom 2"-ben

van.

"Tehát nemzeti összérdekben való gondolokodás módom biztosíthatlak affelől, hogy nem április óta alakult ki..."

Elfogadom, de látok a mértékében "némi" hektikusságot. :)

"előzmény (#1471: penznyelo) | válasz erre | 2008.

március 10. - 15:33

pénznyelő,

Akor valamit nem értettél meg abból amit írtam.

Azt írtam, hogy nem azért szavaztam erre, mert nem

értek azzal egyet, hogy ilyen díjak legyenek, hanem

azzal nem értettem egyet, hogy ezt kvázi adóemelésként

megint ránk terhelték."

Vagyis: Akkortájt éppen mélyponton volt, most pedig szinte ATH. :)

Mintha két személyiség küzdene benned. Egy racionális, és egy ideológiavezérelt.

Ezek örök ellenségek. Nem férnek meg egy testben.

Ilyen voltam én is régebben. Aztán az ideológiásat jól seggberúgtam végül, és elzavartam a bánatba. :)

"Te amúgy régi tőzsdés fórumozó vagy a PF-ről, vagy egy abszolút új fórumozót ismerhettünk meg személyedben?"

Magyarország topik 9532.

Régi olvasó vagyok ott is, itt is, de ott még regisztrálva se vagyok. Írogatás szempontjából szinte újnak számítok. Valószínűleg az is maradok. Mondjuk, ha Viktor tovább turkál a zsebemben a nemzeti együttműködés magasztos rögeszméjének finanszírozása céljából, lehet hogy nem tudom magam visszafogni. :)

Civilek nélkül?

#320420 Netmaster

Az egész post a GreenR-ről, annyi helyesbítéssel, hogy a harmadik beterjesztő Kósa és Tarlós mellett nem Kövér László, hanem Kovács Zoltán:

"A jó állam számára az emberek véleménye nem probléma, hanem a megoldás maga!"

A Fidesz elvenné a Társadalmi szervezetek azon jogát, hogy meghatározott ügyekben, az adott ügyhöz kötődő céllal rendelkező szervezetek beleszólhassanak a közigazgatási eljárásba!!!??? Ez azt jelenti, hogy bár ügyfelek lesznek továbbra is a civil szervezetek, de nem illeti meg őket majd a fellebbezés joga. Azaz ezentúl tulajdonképpen csak "iratbetekinthetnek".

!Íme az ominózus parlamenti dokumentum!

- nem mások működtek közre, mint Kósa, Tarlós és Kövér -

Lefordítva ezt pl. a tőzegláp történetére:

Amikor (Szabó Sándor igazgatósága alatt) a Közép-Duna-völgyi Felügyelőség kiadta az engedélyt az Óceán-árok elterelésére, akkor a Levegő Munkacsoport fellebbezése nyomán semmisítette meg a Főfelügyelőség az elsőfokú határozatot. A jövőben ez nem lenne lehetséges. Amikor a Főfelügyelőség (Szabó Sándor főosztályvezetősége idején) Dr. S. Nagy László szakvéleményére alapozva azt a határozatot hozta, hogy a dunakeszi láp nem is létezik, akkor a Tőzegtó Alapítvány fellebbezése miatt per indult (ennek eredményét nem várta be a Főfelügyelőség, és saját hatáskörben visszavonta a határozatot).

Ergo: a nemlétező lápba már régen beleterelték volna a szennyvizet. Gyors és hatékony ügyintézés lett volna. Nem akadályozta volna semmi az eredeti törvényalkotói szándék érvényesülését....

Jól láthatóan a Fidesz a so called "beruházások" pártján áll, a törvényszerűséget és a civil valamint tudományos szakértőket a legmesszemenőbbekig kihagyná az "országépítésből".

Avagy: "kössz a hatalamat, most már megtartanánk magunknak"....

http://greenr.blog.hu/2010/11/01/civilek_nelkul

http://greenfo.hu/hirek/hirek_item.php?hir=25883 - Aarhus arculcsapása

http://www.parlament.hu/irom39/01492/01492.pdf - a törvénymódosítási javaslat

Nemrég egy ismerősömnél …

#320140 zeeh_

Nemrég egy ismerősömnél voltam és a háttérben szóltak a "humor nagyágyúi".

Komolyan nem tudom, hogy ez a szoci talpnyaló csapat (akik közül néhányan már megkapták méltó jutalmukat az évekig tartó s*ggnyalásért, lásd Verebes apuka kisfiának támogatása, a magyar Benny Hill utánzat Kossuth díja vagy épp homokos Róbert kinevezése), hol volt 8 évig, amikor Gyurcsányt vagy Bajnait kellett volna kritizálni?

Hihetetlen, hogy erre a manipulatív műsorra még van igény a lakosság részéről.

"Egy új törvényjavaslat …

#320006 zeeh_

"Egy új törvényjavaslat lehetővé tenné, hogy a jövő évtől indoklás nélkül, rövid felmentési idővel lehessen elbocsátani az önkormányzati hivatalok munkavállalóit, hasonlóan mint az államigazgatásban. A fideszes Kósa Lajos, Tarlós István és Kovács Zoltán által benyújtott javaslat indoklása szerint a jogviszony megszüntetésének egyszerűsítése lehetőséget nyújt a minőségi szakembergárda kialakítására. Az Országgyűlés holapján olvasható előterjesztés egyben feloldja azt a rendelkezést, amely korlátozza a vezetői szintek számát."

http://www.mr1-kossuth.hu/hirek/legfrissebb-hirek/2010-oktober-3111-ora.html