Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1012

Valami hír, vagy csak úg…

#318595 Benjoe

Valami hír, vagy csak úgy beesett? Éppen Gordon Gekkót nézem, hátha jön valami jó tipp.

ez szégyen és gyalázat a…

#318566 Zabás

ez szégyen és gyalázat ami itt folyik :(((

Re: nincs cím

#318555 Csilla76 Előzmény: #318528

nekem nincs ötletem...a bankárok és a mutyigazdák elmehetnek a sunyiba és tegyék a fenekük alá a pénzüket, hogy csúnyábbat ne mondjak.

#318551 BudFox Előzmény: #318528

jövő ősszel már készülnek a 2011 -es mikulás rallyra, úgyhogy akkor meg azért lesz majd kivárás :DDDD

#318543 Csilla76 Előzmény: #318535

már tegnap úgy döntöttem, hogy benne maradok a poziban péntekig. aztán péntek reggel meglátom, hogy jó volt -e a döntés. de most úgy gondolom, hogy nagy bizonytalanság van, és ezt lehet is látni abban, hogy ilyen semmilyen a piac, meg a hírek is ellentmondásosak..próbálják összezavarni a kisbefektetőket, és játszanak az emberrel. de esni sem akar nagyon meg emelkedni sem a bux, és sp is csak játszik.

#318535 Benjoe Előzmény: #318510

Lehet érdemesebb lenne most tartani a shortot akár 2-3 napig is. Ahogy látom, belőled is jól él a broki, mint belőlem.

#318534 Csilla76 Előzmény: #318527

kezd eltűnni a spekuláció?

de azért Magyarország korruptabb lett...na vajon miért?

szakadék szélén vagyunk. jó lenne egyet esni most, szabadon. (álmodozom.)

#318532 Csilla76 Előzmény: #318528

ismeritek a Godot-ra várva színházi remekművet? ez pont olyan..mindig csak várunk és várunk..és nem fog történni semmi sem.

egyébként amikor a hírekre nézek, már herótom van, és ideges leszek..mindegyik ellentétes a másikkal.

#318528 Ricsi Előzmény: #318523

Kivárt a piac a választásokkal, aztán az önkormányzati választásokkal, most meg a költségvetéssel. Aztán a költségvetés vitájával, aztán a januári-februári (borítékolható) gázháborúval, aztán a tavaly egész évi gyorsjelentéssel, aztán jön a nyári uborkaszezon, jövő őszre már nem tudok mit kitalálni...

#318527 BudFox Előzmény: #318516

még mindig nagyon bika azért a magyar piac..a fene se érti hogy mi van a világgal mostanában...vesznek mindent..a zuhanások csak pillanatokig tartanak...azért én full shortban vagyok csakazértis...

#318526 Zabás Előzmény: #318522

eleve nov-3-ig minden piacon kivárás várható szerintem, talán utána lesz valami élet. Most a kinti piacok is nehezen kereskedhetőek.

#318525 Kezdő Előzmény: #318522

Élesben még nem merem... Sajnos nem lehet otthagyni, csak napit mernék bevállalni, azt is úgy, hogy ott vagyok mellette. Pillanatok alatt nagy pénzek moccannak.

Az idén nem élesítem be a számlát semmiképp.

#318523 Kezdő Előzmény: #318516

Nem az van inkább, hogy kivár a piac a költségvetésre? (Esetleg valami másra).

#318522 Ricsi Előzmény: #318518

Szerintem mindenki, csak van, aki már nem csak demózik, hanem át is ment oda. Itt meg már nem történik semmi.

#318521 Csilla76 Előzmény: #318518

már én is elkértem Zabástól minden elérhetőségét, szerintem én is áttérek rá lassan. a gyerkőcöket elküldöm nagymamihoz, aztán irány a tanulás megint.