Valami hír, vagy csak úgy beesett? Éppen Gordon Gekkót nézem, hátha jön valami jó tipp.
Valami hír, vagy csak úgy beesett? Éppen Gordon Gekkót nézem, hátha jön valami jó tipp.
nekem nincs ötletem...a bankárok és a mutyigazdák elmehetnek a sunyiba és tegyék a fenekük alá a pénzüket, hogy csúnyábbat ne mondjak.
jövő ősszel már készülnek a 2011 -es mikulás rallyra, úgyhogy akkor meg azért lesz majd kivárás :DDDD
már tegnap úgy döntöttem, hogy benne maradok a poziban péntekig. aztán péntek reggel meglátom, hogy jó volt -e a döntés. de most úgy gondolom, hogy nagy bizonytalanság van, és ezt lehet is látni abban, hogy ilyen semmilyen a piac, meg a hírek is ellentmondásosak..próbálják összezavarni a kisbefektetőket, és játszanak az emberrel. de esni sem akar nagyon meg emelkedni sem a bux, és sp is csak játszik.
Lehet érdemesebb lenne most tartani a shortot akár 2-3 napig is. Ahogy látom, belőled is jól él a broki, mint belőlem.
kezd eltűnni a spekuláció?
de azért Magyarország korruptabb lett...na vajon miért?
szakadék szélén vagyunk. jó lenne egyet esni most, szabadon. (álmodozom.)
ismeritek a Godot-ra várva színházi remekművet? ez pont olyan..mindig csak várunk és várunk..és nem fog történni semmi sem.
egyébként amikor a hírekre nézek, már herótom van, és ideges leszek..mindegyik ellentétes a másikkal.
Kivárt a piac a választásokkal, aztán az önkormányzati választásokkal, most meg a költségvetéssel. Aztán a költségvetés vitájával, aztán a januári-februári (borítékolható) gázháborúval, aztán a tavaly egész évi gyorsjelentéssel, aztán jön a nyári uborkaszezon, jövő őszre már nem tudok mit kitalálni...
még mindig nagyon bika azért a magyar piac..a fene se érti hogy mi van a világgal mostanában...vesznek mindent..a zuhanások csak pillanatokig tartanak...azért én full shortban vagyok csakazértis...
eleve nov-3-ig minden piacon kivárás várható szerintem, talán utána lesz valami élet. Most a kinti piacok is nehezen kereskedhetőek.
Élesben még nem merem... Sajnos nem lehet otthagyni, csak napit mernék bevállalni, azt is úgy, hogy ott vagyok mellette. Pillanatok alatt nagy pénzek moccannak.
Az idén nem élesítem be a számlát semmiképp.
Nem az van inkább, hogy kivár a piac a költségvetésre? (Esetleg valami másra).
Szerintem mindenki, csak van, aki már nem csak demózik, hanem át is ment oda. Itt meg már nem történik semmi.