Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1012

Re: nincs cím

#318256 sbbacsi Előzmény: #318229

Azért ár/spread, likviditás szempontjából csak nem mindegy, hogy mire kötik. Vagy azt állják helyetted? :D

De a lényeg amit ki akartam hozni ismét: ezt bárki megteheti már alapból.

Nem OTP-t vesz vagy elad TDT-re, hanem kinéz egy szimpatikus lejáratú határidős OTP-t és megteszi.

#318252 Ricsi Előzmény: #318248

Elvileg 45K-ig akartam tartani, igazad van. Ha most újra megnyílik, akkor már a 45K a cél

#318250 Csilla76 Előzmény: #318245

nem is lenne rossz, sokat érne akkor dupla ennyit:-)

szerk: ezek tudnak valamit, jó adat lesz?:-)

#318229 Ricsi Előzmény: #318226

Persze, arra kötik át, de nem tudom, melyikre. Én csak szólok, hogy vinni akarom, és a broki csinálja. Nem foglalkozom olyan dolgokkal, amik nem érdekelnek:)

#318226 sbbacsi Előzmény: #318200

De ilyenkor mire kötik át neked. Egy standard határidős OTP lejáratra, nem?

Melyik termék az pontosan? Azt meg lehet venni/eladni alapból is ugyanúgy, nem? Hogy nem TDT shorttal indítok hanem egyből azt adok és nem kell nap végén átkötés sem.

?

#318192 Zabás Előzmény: #318187

tudtam, hogy visszaszólsz :)

Egész pontosan úgy nem lehet, mert telefonálni kell, hogy átkössék határidőre, + költség, mint azt megtudtam, hogy az sem ingyen van :(

+bonyolult, csak simán ha úgy lehetne, mint long, hogy semmit nem kell csinálnod, csak viszed tovább akkor jobb lenne + hab lenne a tortán, ha a tőkeáttétel is meglehetne csinálni. Ezt csak ETF-el lehet megcsinálni az XTB traderrnél amit láttam.

#318190 akpo7 Előzmény: #318187

Reggel en is voltam egy orat, de 60 pontot zsebre tettem. 30 perc alatt konnyen jott penznek ereztem.

Hatit sajnos az ontesnel penteken nem zartam es most elolvadt nyero van. De most mar kivarok, mit csinalunk delutan.

#318186 Zabás Előzmény: #318181

Ha OTP-t lehetne napon túl úgy shortolni, mint a BUX-ot, akkor a hati kinyuvadna.

#318181 Ricsi Előzmény: #318176

Szerintem minden jó, de a kt játékban én látok logikát. Ha megy az oti, akkor nagyobb a kt, ha az nem megy, akkor kisebb. Hiába csak 1 komponens, azért nagy hatása van. Ha rg-vel, vagy MOL-al támasztják a piacot, akkor lehet negatív a kt, ha oti megy, akkor még nem láttam olyat.