Nincs mit. De ha valamit rosszul írtam, majd kijavítanak a nálam jobban tudók.
Nincs mit. De ha valamit rosszul írtam, majd kijavítanak a nálam jobban tudók.
Nem erre mondják, hogy kt játék. Egyébként most + a kt.A kt játék az, amikor kisebb, vagy nagyobb mértékben emelkedik, illetve csökken a hati, mint a bux. Jó példa erre a reggeli, amikor a bux + 280 pont körül emelkedett, a hati meg csak 100 egynéhány ponttal. Értelemszerűen csökkent a kt, olyannyira, hogy átment minuszba. Lengéscsillapítóként működött.
igen, ezt próbálják a többiek is megmagyarázni nekem:-D
Res nem volt, ha napi szinten nezzuk. Mashogy pedig nem sok ertelme van.
hát ebből sem lesz esés, ha a richtert elnézzük..megy felfelé már megint.
erre mondjátok, hogy kt játék? most mínusz ugye?
ó, így már értem. köszi:-)
mi meg a kellős közepén vagyunk...lehet evickélni egy 300-400 pontban. csak az irányt találjuk el:-)
Ha az előző napi max felett nyit, vagy az előző napi min alatt, akkor keletkezik rés, az a tartományahol az előző nap nem történt kötés.
mosoly volt.. sok tavarisi pénteken már olvasta a mai hreket..
mikor keletkezik akkor rés?
ez a péntek kikészített...no:-DD
ne nevess, még tanulnom kell...de 233310 és 23480 között nincsen rés? vagy én értem félre..
a pénteki rés, azt tudom, hogy betöltötte..
Szerintem pénteken már betöltötte.
Szerk: ja lehet h nem így értetted :)
kis piac vagyunk.. pármillió dollárral azt csinálnak amit akarnak..
a "szakértők" lekereskedik a jóslataik hatását..
patkány soros nemrég még euro haláláról beszélt (nyílván mert dollár pozija volt)most már teccik neki eur..(gondolom pozit váltott)
egyszer elássa a keleteurópai tőzsdéket majd hatalmas potenciát lát bennük..
TA alapján amerre rést tölt arra van az irány....
Szépen szórakoznak Oti le,RG fel.
a reakciókból ítélve ez vegyes szerintem kinek mi az érdeke. vannak egészen elmarasztaló kritikák is.
szerk: ha betölti a rést, akkor utána lefele vagy felfele megy?:-)
már megint szórakoznak Richterrel.
lehet, hogy bennem van bizonytalanság a továbbiakkal kapcsolatban, de nem tudom eldönteni ma, hogy mit csináljak..
az ok, de mi most egy kicsit elváltunk a nyugattól. nem nagyon van hatással ránk, amíg ez a nyugdíj ügy megy.