jóregg, te sem bírsz aludni?.:-)
én sem tudtam. legalább nem lesz nagy felgup. ott nyitunk, ahol zártunk, és kapjuk a nyakunkba a meglepetést.
jóregg, te sem bírsz aludni?.:-)
én sem tudtam. legalább nem lesz nagy felgup. ott nyitunk, ahol zártunk, és kapjuk a nyakunkba a meglepetést.
Hát oda szép nagy több száz pontos felgap álom?
Aus, kelet beesett.
Van még idő javítani, azért legapot még nem várok, yrgg!!
s&p a határán van 1180on másodszorra sem vitte át..
azt látom usa befűtött a gazdaságba de időnként visszahűtik..szándékosan..nem sok kellene és túlhevülne..amíg a munkanélküliség nem csökken és az ingatlaneladások nem nőnek tartósan.. nem engedik el..
ha holnap usa futik zöldek akkor reppenünk egyet ha nem akkor sávozás..
európa csak asszisztál..buta németek vezethették volna európát..elcseszték..
"nem sokkal" fogadtam rá...
a tőkém 60%-a
mármint hogy most visszük
3.x tán átvisszük a 24k-t..de most még sztem visszapattanunk..
hány és hány éhes brókerszájat kell megetetni a sikerhez! áááááááá :-I
én meg olyan rizikót vállaltam, hogy megvan az összes shortom és még bővítettem is ma hozzá:-)
Gratulálok, remélem be fog jönni a meló, sok pénzt és kitartást kívánok. Most jön hambiéknál a shortos beültetés, és a longoskirázás, ha elkezdenek esni.
aztán meg szépen visszaemelkednek.
Az lenne a szép, gondolkodtam mosogatás közben, ha ugyanitt nyitnánk ki, kicsit le és aztán felfele zúgnánk 24kig. abba a körbe most belefizetnék.
detto, de ezek mammut fenyők bazz... :)
Kivernek minden shortost, és irány dél...
Én sosem zárom le az összeset, de ha úgy látom, egy részét lezárom, és feljebb visszanyitom. Valahogy talpon kell maradni, mert ugye, a fák sem nőnek az égig.
Nekem meg ma volt az első napom az új munkahelyen, nem nagyon volt idő gépet használni. Ki kell, hogy alakuljon a napi rutin.
Én tegnap visszahoztam a bukót nagyon szépen, longoltam és shortoltam is. aztán ma shortban vagyok, nem mondom hogy buktam, csak nem nyertem:-)fordítok holnaptól long lesz.
Nagyon rég bele vagyok ragadva shortba. Volt egy pici longom, de záróban eladtam. Megint "jó" döntést hoztam. Lassan tényleg zárnom kell a shortokat horribilis bukóban, de mikor megteszem, azonnal fordulni fog, ezt tudom.
ugyan már, figyeljél,nem lesz itt lejtmenet.ezek nem fognak lemenni 1170 alá. megy a fedpumpa.
sajnos nekem nem jó a felgap..:-(
igazából azért sírok, mert a törzstőkém az megmaradt, de a profit lemaradt..de a törzs, megvan, nincsen nagy gáz...csak kellene a profit:-)
visszahoztam nagyon szépen a bukót tegnap. úgyhogy nem lehetek elégedetlen, de az vagyok, baromira:-)
Bocsi, nem voltam, de igen...
nagyon pici shortom van, a többit mind lezártam, majd nyitom, ha úgy látom értelmét. Most nem látom jónak