hát aki ma eddig keresett az előtt megemelem a kalapompom
...mármint realizálva...
hát aki ma eddig keresett az előtt megemelem a kalapompom
...mármint realizálva...
Persze,de ki szereti az egyszerű és gyors pénzkeresetet,ha lehet ugyanígy bukni? :D
ha lejön, akkor 435-ön szeretnék zárni.:-)
23435
szerk: az emberi hívószám:-)
jogos.
engem is megloptak már a tőzsdén ezzel az irányváltásokkal. én is eltapsoltam pár százezer foritntot, de most visszaveszem tőlük kamatostul. és az eszközvásárlás mögé bújnak...kis hambisok.
őket most az érdekli tőzsdén lopjanak a órási bullon,lufin..majd mikor kezd jobbá válni minden kidurran,EDDIG EZT SZŰRÜM LE
szegény amerikaiak próbálnak megszabadulni az adósságaiktól és kevesebbet fogyasztanak, a gazdaságnak ez meg nem jó....saját népüknek ártanak az amcsik..vagy nem amcsik.:-) mások.
pumpálják a lufit megint ameddig csak lehet... nem tanulnak a korábbiakból
futiból nézve, amcsik ma emelkedéssel nyitnak..aztán hogy mi lesz itt?
de őket meg fizetik, egészen addig, amíg az emberek hisznek nekik:-)
fenntartással kell kezelni a híreket, nem?
valóban...de már másfél éve egyfolytában megy felfelé...közben csak 6-8 hét volt kb. amig lefelé ment..
tehát felfelé hova várja már az ember ? korrekció kell...minden elemző ezt szajkózta már egy ideje.
Az a baj Bud komám, hogy ezt mondjuk már mióta, és mégis felfelé megy. Miben reménykedett, aki vett itt, vett ott? Aztán csak igaza lett, mégis eladta haszonnal, mi meg szívunk, mint a torkosborz.
én azt hittem, hogy nagyobbat fogunk esni reggel, de már nem is tudom, hogy mit gondoljak.
aki biztosításba fektet azok meg alapba, nem fogják engedni, hogy essen a hozam. nem?
Én ezen már reggel túlestem.... Nem kicsit voltam ideges, ki is kapcsoltam mindent. Aztán higgadtan visszakapcsoltam egy cseppecskét későbbecske:)
Egyébként meg igazad van....
ahhoz nyitóra le kellene mennie az SP futuresnak minuszba...vagy nyitás után igen hamar...
nem tudom miben reménykednek a nagy alapkezelők a világban ? hova emelkedne még a piac ? az egekeig ? válság előtti csúcsoknál magasabbra ?
alapkezelőknek elborult az agya....nem lesz ennek jó vége az tuti.