Pfffff....titkon reméltem ma egy 23.300 -at 23.000 -et....de hogy a tegnapi USA véregnzésre ma még emelkedni is tudjunk az már mindennek a teteje...
ekkora kiszámíthatatlan egy f*os piacot...nemigaz..
Pfffff....titkon reméltem ma egy 23.300 -at 23.000 -et....de hogy a tegnapi USA véregnzésre ma még emelkedni is tudjunk az már mindennek a teteje...
ekkora kiszámíthatatlan egy f*os piacot...nemigaz..
azon meditálok,hogy most tartsam a shortot még holnapig, mint a múltkor, vagy zárjam le..mert nagyon nem akar ez esni, nekem igazán elég lenne 500-ra lemenni..de ha ennyire tartják, akkor inkább felfelé fog ez menni. Te ilyen esetben zársz belőle valamennyit?
Ja, oti emelkedik, a többi meg nem is találok szavakat..már nem is akarok shortolni. tegnap vissza akartam venni. erre nem teljesült...inkább longolni kellene megint, mert ma nem a shortra áll a zászló... afene beléjük.
Oti az egyetlen jól kinéző papír,Rg esetleg találhat aljat 46,5e-nél,Molly szépen csorog le.... az némileg zavar hogy a külföldi korrekcióra sem koriztunk,nagyon derült égből kell jönnie vmi váratlan hírnek,bár a tegnapi elég alkalmasnak látszott erre,és mégis mi lett belőle.
Azzal mentem volna, de van alul egy erősítés zártszelvényből. Tudod, ki emel át rajta 300 kilót :)
szerintetek át fogja vinni? mert nagyon felfele áll minden.
mert kiderül számomra, olyan smucig vagy, még egy rendesebb monitort sem veszel:))))
Na, megyek moziba, megnézem a tőzsdecápát, sziasztok:)
Mégsem megyek, a fiam elvitte a kapunyitót...
ti buxot néztek én meg mindig a hatit nézem...áhá, látom már, hogy ti mit figyeltek.
hát igen. ez 5 hónapos csart, ott 300-600 pont nem oszt vagy szoroz.....
a nyugdijpénztári reakció döntő lehet (és ellentétes is) a világ többi részével. Vagyis ha sokan akarnak kiszállni a mnyp-ből akkor nagy esés is lehet.
Kérdés kitörés vagy letörés lesz belőle :D
Érdekes hogy Otit igyekeznek kompenzálni...
teljesen komolyan gondoltam amit irtam.
Azt meg nem állítottam, hogy nem értesz hozzá.
csak azt nem tudom,hogy fogom azt észrevenni:-(, mármint az előjelét..phu.
most már félek..