igen, igen, az van, még egyszer megnéztem én is.
akkor ez most mi a fenét jelent?
igen, igen, az van, még egyszer megnéztem én is.
akkor ez most mi a fenét jelent?
a stooqon napit és egyhavit, nem vagyok még nagyon képben...csak megint beragadóban:-(
vajon megint eljátsszák a tegnapit, vagy ma tovább is mennek?
pedig tegnap már megfogadtam, hogy nem shortolom ezt a rohadt indexet..a franc essen bele.
Tegnap és ma is a nem mutyi kategóriába tartozó piacok tudnak pirosban tartózkodni,nálunk ez sem megy...
Épkézláb indexek napi aljon!
Lefelé én is bővítenék de jó szívvel csak 22750 alatt,23e alá szúrásokat párszor már megvették...
El sem tudom képzelni milyen hírnek kell jönnie hogy ez megtörténjen :D
Azért, ahogy visszaolvastam, sejtetted te ezt, mert a nevetést felvetetted, mint opció :)
Én adtam tegnap 750-en, a felét záróban visszavettem (sejtettem valamit???), és most stop a másik felén is nyerőben. Ha minden nap ilyen lenne ...
Lefelé meg bent állok bővíteni
Szép nagyot álmodtam a tegnapi 23e körüli hati tippemmel,bár messze még a záró,de hajlandóság nincs az esésre,mindegyik blue zöldben szédeleg...
legyenek számaid.. ne az befolyásoljon amit látsz..
anno volt olyan pislogtam egyet buktam egy hosszú számjegyet otp-ben.. lemerevedtem már kettőt.. mire levegőt kaptam és mozdulni bírtam már hármat.. ha ez meg van akkor már nehezen jön ki az ember a sodrából..
milyen nyugodt tudsz lenni, én bezzeg 750-es shortról 850-ig szívbaj voltam..:-(
és már tegnap este longba akartam menni.
Pont az nem tetszik, én ma reggelre nagyon le vártam a MOL-t, de nem ment. Ez intett óvatosságra.
tegnap sem volt semmi veszélyes..csak 1180s&p erős plafon usának.
reggel longra álltam de mire bement már elment a piac..
na de látom már meg is kaptam a korrigált értéken..
ja, milyen gyorsan változik a piac, még tegnap az volt, hogy mol tartotta a buxot..talán esik..