Eddig azt mondtam, hogy nem lesz unalmas, de lehet, hogy tévedek? Ez a Button gyerek jól összeillik Brawn-nal!
Eddig azt mondtam, hogy nem lesz unalmas, de lehet, hogy tévedek? Ez a Button gyerek jól összeillik Brawn-nal!
Montezomolo sztem már összetörte az összes tv jét :D
Versenyképes a kocsi és ilyet hibázni,minden versenyhétvégén van vmi gixer,Button Vb lesz,mese nincs....
Én kocsim is piros :)) Kabaré amit műveltek....
remekeltek ma az tuti :)
Kissherceg nem vagy tagja a csapatnak? A héten neked is kifogyott a nafta =)
Amit a Ferrari mérnökei csinálnak az a nem hiszem el kategoriába tartozik!!!!!!!!
Viszont Massa 4.,sajna most ennek is örülni kell...
Én is csak pislogtam...
Háát ezek mii a f...t csinálnak???? eeezzz egy rossz vicc Raikonnen időmérőjét igy elbacni de komolyan nevetséges.
Nem hiszem el most jobb a kocsi, és a csapat elrontja hhááát komolyan grrrrr grrrrrr
hát szerintem Hamilton meg Alonso leghamarabb jövőre kerülhet a világbajnoki dobogó közelébe. A csapatjaik nem remekelnek túlságosan.
Hell energiaitalt tankoló fószer: http://www.a5.hu/kepgaleria/3198/3198_090508_wil_5_n2.jpg
Üdv!
Szerintem elírtad a két Braw meg a két Red Bull rendben van de szerintem Hamiltonnak és Alonsonak fogják hívni azokat akik még beleszólhatnak a világbajnoki címért folyó versenybe.
Adrian Newey meg egy félisten vagy lehet egy kicsit több is sokan szeretnék tudni mitöl ilyen gyorsak az általa tervezett autók kár hogy elment a mclarentől
ma már nyertek is :)))
Néha jó szabályokat hoznak, néha meg rosszakat! Ki érti ezt?
Palik:"Nem vagyunk túl jó véleménnyel Trulli idegrendszerkitartásáról"
Ki ez a PALI(k)?!:-))))
"Amikor elmondta azt a néhány szót, azok mindig rendkívül értékesek voltak"
:))))))))