Azért állítottam be reggel ide az eladást, mert arra számítottam, hogy eddig azért illene visszanézni. Bár ez a piac meg tud viccelni bármikor
Azért állítottam be reggel ide az eladást, mert arra számítottam, hogy eddig azért illene visszanézni. Bár ez a piac meg tud viccelni bármikor
Tegnapig egyetértettünk, most rossz érzésem lett a shortokkal kapcsolatban. Van vevő a magyar piacon, most én nem várok esést. Shortra tettem közelre stop-ot, majd feljebb újra megnyitom, a MOL nagyon nem tetszik...
soha nem esünk egyből le.. mindig van felpattanás..kivéve világvége hírek..az most nincs
Majd meglátjuk mire lesz jó, de a 23.800-ba már 2x belevertük a fejünket. Tegnap Amerika sem volt túl fényes, ha eddig le vártam, akkor ezek után még lejjebb várom
bővítettem 575-ön
szeretnék olyan ügyesen kereskedni, mint ti:-)
tegnap longos szopi volt ma shortos:-)?? még csak most nyitottunk.
Na ennyit ért usa mínusz, ázsia mínusz.... undormány ez az egész, na léptem is mert hánynom kell....
hát nem tudom, de én reggel 555-ön akartam adni, illetve még ott állok..mittomén. ha visszakacsint, akkor mehetnénk lefelé legalább nem?
valahogy éreztem én...de nem tudom:-)
megvesszük ezt is.... Lehetetlen egy kis kori a mai világba?!
usa beszaratás? nálam is már majdnem sikerült..
tőkém 30%-a longban 557-598-ról
holnap bővítek ha nem fordulok.. ;-)
joéjt!
ui.: utálom a 23*** hatit, azt kívánom, hogy változzon meg bármelyik irányba mert
qrva unalmas mán
Kezdésnek qvajó :D
Én már most kiröhöglek, ha ez javít a helyzeten:D
Alsóneműjük megvan,az nem elég? 20e alatti buxnál szívesen adnék erre a projektre pénztet :D
Herci jó hogy nem hallgattam a hülye ötletedre hogy ne vigyek búzát :D
Bakibával kapcsolatban van egy mosolyra fakasztó történetünk,talán most este pont kerül a végére,ha jóváhagyja majd megosztom...
On:Holnap ha ilyen szép marad a környezet pikkpakk megnézhetjük 23e környéki hatit,kíváncsi leszek hogy ezen a tippen holnap mekkorát röhögök.
jó gondolatok :)
gyűjtsd is a pénzt a jányokra.. :)))