sztm a sör :D hogy meghívtál minket kifizetted az ördögöt :D
sztm a sör :D hogy meghívtál minket kifizetted az ördögöt :D
Én már csak akkor hiszek hogy jó a short ha zártam és píz a zsebben,erős hambi minuszra mostanában jól tudunk felfelé haladni....lehet a fórumtali volt a trendfordító? :D
Csilla a duplacsúcs elég megbízható trendfordító alakzat,remélhetőleg ezt ő is tudja :D
záróban azért adtam rá, de csak keveset...
azért kis stopom sajnos teljesült....hiába..muszáj volt azért berakni..
shortok 80 % -a megvan...
reggel látszott amúgy hogy ebből vérfürdő lesz.
gratula a shorttal rendelkezőknek... holnap szép napjuk lesz :)))
Szerintem félig ontopic tekintve az iparág méretét: http://totalcar.hu/magazin/kozelet/2010/10/19/mar_negyven_evunk_sincs/
Ilyesmikre gondolok, mikor arról írok, hogy a reálgazdaságban igencsak korlátozottak a jelenlegi lehetőségek a töretlen fejlődéshez. Aminek előbb-utóbb nyoma kell, hogy legyen a piacokon is.
ránéztem jótanulóként a grafikonra. egy szép dombocskát látok...ami lefele mutat. a duplacsúcs mit jelent? azt hogy kétszer is elérte és mégsem törte át az ellenállást?
két balkezesként nem kéne ilyet kérdezned :D
Mellik kéz Herci a shortos vagy longos? :D
ez a légfrissítő a sok szar ra van henci:)))?
longoltak mint állat a nyakig szar ban és még fognak is de korri is kell itt má
megint bilibe lóg a kezünk, miközben a szar a nyakunkig ér :D
Te tudod,de azért nézz rá a mai grafikonokra...én ezt annyira nem látom bikásnak,usák záró érdekes lehet és a holnap reggeli szentiment is :D
Bux duplacsúcs is figyelemre méltó 23860 magasságában!
köszi, köszi. most már csak este 10kor nézem meg az árfolyamot..
na jól van, holnapra még maradt shortom. pedig nem akartam.
most már ideje lesz longolni is egy kicsit...mert ezek nagyon át akarják vágni az embert.
köszi Ricsi:-)
ezt a szívást:-( nem teljesült a megbízásom..megtartottam a shortot.. a fene egye meg....