Mostanában keveset vagyok gép előtt, de azért leírom, tegnap 575-ön zártam a shortjaimat, ma 700-on újra megnyitottam. Nem sok, nettó 115 pont, de több mint a semmi.
Mostanában keveset vagyok gép előtt, de azért leírom, tegnap 575-ön zártam a shortjaimat, ma 700-on újra megnyitottam. Nem sok, nettó 115 pont, de több mint a semmi.
Ha valamelyik jobb lesz, elképzelhető a 24 K. Már nem is bánnám, legalább tisztábban látnánk...
EZ 10:00 Eurozóna folyó fizetési mérlege, aug., előző: -3,8 mrd EUR
EZ 11:00 Német ZEW gazdasági hangulat index, okt., előző: -4,3 pont, várt: -8,0 pont
GB 12:00 Brit várható ipari megrendelések (CBI), okt., előző: -17 pont, várt: -19 pont
szerintem 880 fölött jöhet derekas sc aztán adnék rá bár ez ilyen nem hiszem kategória..
pesze nem bztos, de meglehet. futik jönnek fel, mi megyünk tovább. még meglesz ma a 24K is? Szotyi?:-)
kérdés, SC után vissza szokott zuhanni az árfolyam, vagy nem?
áhh...elegem van már ebből...na megyek is...
holnapig döntsétek be, de rendesen ám :-)
akkor telekomnak annyi lesz...megint lehet majd venni jó ócsó pappert:-)
S&P esik, mig meg már 678-on, de úgy, hogy molly már 20750, oti 5970, Ricsi 47550. Ne örülj, sajna ez van:(
na meg a forgalom is csúnya...ma nem lendítek én sem a piacon:-)
Nasdaq legmeghatározóbb papaírja az APPle, ha ennyit esett zárás után akkor tuti hogy ma vérfürdő lesz a Nasdaq -ban ma-.....ez ma nemkéne longolni az tuti..,mármint a magyar piacot....hirtelen meg fogják önteni megint
Ma nem leszek, mert rossz a laptopom...
hol járunk ?
látom SP esik úgyhogy nyugodt vagyok :-)))
Hallod, én már nem shortolom. Tegnap jól jött a llegap, aztán meg a felfelé. ma is jó sokáig nem fog történni semmi.
szerk. 750ig kitépik, aztán 599-750 között fog bóklászni. Szokás szerint nem megy csak 120pontot.- talán.
hát állj be a jó irányba és akkor hajrá. én nem is tudom most, hogy hova állnék inkánbb figyelek:-), meg drukkolok Nektek!
Oti nélkül lepusztulna buxi,úgy látszik 6e körül is ocsójé van...