Leirtad a hatásokat. Nem volt élénkitö hatása. Akár mindenkinek adhatnának 1000 usd-s vásárlási bont is.
Leirtad a hatásokat. Nem volt élénkitö hatása. Akár mindenkinek adhatnának 1000 usd-s vásárlási bont is.
szerintem nem. Ugyanis az eddigiek elég logikusak, csak nekem furák. De logikusak: likviditást nyomnak, mert nincs infla, tehát megtehetik, miért ne. A börzék emelkednek, hisz a pénz ingyen van, és ez a pénz nem kerül a fogyasztóhoz, hisz annak veszélyes hitelezni, és munkát se szabad adni neki, mert spórolnak a cégek, stb, stb. Tehát nincs más út, a pénz csak a részvénybe, kötvénybe, nyersanyagba, vállalati kötvénybe áramolhat: ez is történik már mióta, mindent vesznek.
Szóval ezzel a logikával a "csak"-ot szembeállítani.... :)
Csak. Elég indok? Van annyira logikus mint az eddigiek. :-)
a fed hónapok óta elmondja mindig, hogy nem elég erős a gazdaság, nincs infla, tehát a büntetlen nyomtatás kiváló megoldás és egyetlen lehetőség. Még mindig nem értem, miért épp ebben a hónapban gondolná meg magát
H4 az egyetlen, ahol még shortos, az alakzat ellenére :)
Koncepció a következő.Fed elmodnaj mennyi pénzt pumpáltak eddig,most az utóbbi két hónaspba.És beszámol a vállalatok sikereiről. És elmodnja a pénznyo más veszélyeinek lehetőségeit.Ki8jelenti hogy moszt egyenlőre tavaszig elmarad a további pénz pumpa,és abbamarad a dollár gyengülés is akkor. addig usd/jpy 78-79.Ott fognak meginnt belenyúlni
82-83.-ig. onnan van akkor értelme erősödhet a dollár,előtérbe kerülnek tavaszig a makrók,euró eshet,és kész.
1000 milliárdot árazott a piac. Ha annál kevesebb lesz... Nem kell mondanom.
amíg nincs inflaveszély, nem fogja abbahagyni a nyomást, miért tenné?
Vihetik tovább ilyen erőtlen, sunyi emelkedéssel szó se róla.
Szerintem a köv. intervenció elmarad,még, Nagy veszteséggel jár nekik,helyette inkább a fed lessz kénytelen belátni ,hogy abba kell hagyni a pénz nyomást.És végre akkor eshetünk is.Mármint arra gondolok,hogy a köv. fed bejelentés teljes3en másról fog szólni,és leginjkább nem az újabb pénznyonmás lehetőségéről
naposon azért ez egy durván tökéletes doji....ha nem ütik be még ma, akkor ez erős up jel
na most baromi nehéz a dolgom :S Fundásan igazad lehet, és kellemetlen, ha itt kistopolódok, és már csak parton nézem majd végig, hogy esik eurusd. Ha meg tartom, és netán új csúcsra megy, az meg ugyebár a másik szívási lehetőség :S
Ez a helyzet hasonló az 1,18 körüli szinthez, csak fordítva. Full dollár shortban van szinte minden nagy. A Q2 beárazása már megtörtént szerintem. Bár a héten folyamatosan vartyognak a FED tagok.
16:55 Fed's Lockhart Gives Speech on Economy in Savannah, Ga.
és ha nemfordulunk 20 pipen belül, akkor ennyi volt, megint up a konstalláció :S
én nem törekszem a chartok megértésére, és engem a háttér sem érdekel, veled ellentétben. Csak azt látom, hogy trendfordulót jelez, vagy legalább egy éles korrekciót minden timeframe