Regisztráció Elfelejtett jelszó

Fx tippek, gondolatok

Re: nincs cím

#315159 Amatoregy Előzmény: #315156

Leirtad a hatásokat. Nem volt élénkitö hatása. Akár mindenkinek adhatnának 1000 usd-s vásárlási bont is.

#315156 rbbj11 Előzmény: #315154

szerintem nem. Ugyanis az eddigiek elég logikusak, csak nekem furák. De logikusak: likviditást nyomnak, mert nincs infla, tehát megtehetik, miért ne. A börzék emelkednek, hisz a pénz ingyen van, és ez a pénz nem kerül a fogyasztóhoz, hisz annak veszélyes hitelezni, és munkát se szabad adni neki, mert spórolnak a cégek, stb, stb. Tehát nincs más út, a pénz csak a részvénybe, kötvénybe, nyersanyagba, vállalati kötvénybe áramolhat: ez is történik már mióta, mindent vesznek.

Szóval ezzel a logikával a "csak"-ot szembeállítani.... :)

#315150 rbbj11 Előzmény: #315147

a fed hónapok óta elmondja mindig, hogy nem elég erős a gazdaság, nincs infla, tehát a büntetlen nyomtatás kiváló megoldás és egyetlen lehetőség. Még mindig nem értem, miért épp ebben a hónapban gondolná meg magát

Koncepció a következő.Fe…

#315147 lyonell

Koncepció a következő.Fed elmodnaj mennyi pénzt pumpáltak eddig,most az utóbbi két hónaspba.És beszámol a vállalatok sikereiről. És elmodnja a pénznyo más veszélyeinek lehetőségeit.Ki8jelenti hogy moszt egyenlőre tavaszig elmarad a további pénz pumpa,és abbamarad a dollár gyengülés is akkor. addig usd/jpy 78-79.Ott fognak meginnt belenyúlni

82-83.-ig. onnan van akkor értelme erősödhet a dollár,előtérbe kerülnek tavaszig a makrók,euró eshet,és kész.

#315140 lyonell Előzmény: #314943

Szerintem a köv. intervenció elmarad,még, Nagy veszteséggel jár nekik,helyette inkább a fed lessz kénytelen belátni ,hogy abba kell hagyni a pénz nyomást.És végre akkor eshetünk is.Mármint arra gondolok,hogy a köv. fed bejelentés teljes3en másról fog szólni,és leginjkább nem az újabb pénznyonmás lehetőségéről

#315138 rbbj11 Előzmény: #315137

naposon azért ez egy durván tökéletes doji....ha nem ütik be még ma, akkor ez erős up jel

#315137 rbbj11 Előzmény: #315124

na most baromi nehéz a dolgom :S Fundásan igazad lehet, és kellemetlen, ha itt kistopolódok, és már csak parton nézem majd végig, hogy esik eurusd. Ha meg tartom, és netán új csúcsra megy, az meg ugyebár a másik szívási lehetőség :S

#315124 Sanguis Előzmény: #315030

Ez a helyzet hasonló az 1,18 körüli szinthez, csak fordítva. Full dollár shortban van szinte minden nagy. A Q2 beárazása már megtörtént szerintem. Bár a héten folyamatosan vartyognak a FED tagok.

16:55 Fed's Lockhart Gives Speech on Economy in Savannah, Ga.

#315030 rbbj11 Előzmény: #315016

és ha nemfordulunk 20 pipen belül, akkor ennyi volt, megint up a konstalláció :S

#315016 rbbj11 Előzmény: #314927

én nem törekszem a chartok megértésére, és engem a háttér sem érdekel, veled ellentétben. Csak azt látom, hogy trendfordulót jelez, vagy legalább egy éles korrekciót minden timeframe

#314956 -sabe Előzmény: #314952

Ekkora nagy player az európai kereskedésben a Citigroup? Nem gondoltam volna