Én úgy látom, hogy csak az OTP tartja a frontot. Kár, mert reggel ráshortoltam, sikerének csak ez lehet az oka :-)
Én úgy látom, hogy csak az OTP tartja a frontot. Kár, mert reggel ráshortoltam, sikerének csak ez lehet az oka :-)
egyhelyben toporgunk, mindegyik blue megy mindenfelé..szaladnak a lovak szerteszéjjel a gazda meg bambul.
nem.,megy fel sajnos úgynéz ki :( legalábbis most :( 1182 leeht a köv. megálló esetleg 1178.1185.
De eszt megvették úgynéz ki,néztem a holnapot meg SZERDÁT az is plusszosnak néz ki. csütörtök kérdéses.
eget verő nem, de az a pillanatok töredéke alatt ment le..
viszont már is kezd magához térni..
Sziasztok!
Amit mondtál az 1176-os nyitással kapcsolatban eddig teljesült...akkor indulhatunk le?
érdekes nyitása volt amerikának...
első pillanatban totál pluszos aztán pillanatok alatt zutty..
na most hogyan tovább és buxli hogyan éli meg??
Én 690-ig várnám, ha nem ma, akkor a reggeli nyitóban, mert az felfelé lesz, az biztos.
Érdekes, hogy vevő alig van a könyvben, mégis emelkedik az árfolyam.
nem is olyan kicsi szelet..
sok tagjuk van..
anno volt nálam az alkalmazottak fele otp-s volt, másik fele meg vegyesen a többi..
most a szüreteknél itt vidéken is sok az otp-s..
Tudod, ha beleveszek, megáll az emelkedés. És ezt bizonyítani is tudom: 11:22-kor vettem 562-n, és hol áll most 3 órával később? 568-on.
Otp-nek is van magánnyugdíj-pénztára, nem? Biztos kicsi szelet, de akkor is, ilyen beteg módon húzni felfelé.