A Citi most kezdte el. Premarketben elég jól halad még.
A Citi most kezdte el. Premarketben elég jól halad még.
530-on állok még vétellel, de ha nem teljesül sem bánom. bármikor vehetek felfelé még:-)
670-en és 690-en állok eladáson. meg 750-en.
most nézem, hogy a citinek jó lett a jelentése...hm..0,6-ot vártak 0,7 lett..sikítva.
Most 600-ig áll 190 eladó, viszont 552-ig csak 30 egynéhány vevő. Ez esésre mutat. Viszont gyorsan változhat.
jól van. belongoltam ezt a nyavalyást, aztán majd elválik, hogy zárul-e a megbízás.
Egon után szabadon: ha nem esik, akkor emelkedni fog./vagy süt a nap/ :)
Vagy ellenkezőleg, de az se biztos. Szóval szerintem ma még visszatöltjük a rést, esetleg ott is zárunk, hogy ne legyen piros gyertya a mai nap.
600mál tovább nem ment..vajon mit akar ma a világ csinálni velünk? esni sem esünk velük..
tudjátok mikor fog jelenteni a citi? kettő körül?
kis tőzsdénk előrejelzi, hogy nem lesz itt semmi komolyabb baj..megyünk felfelé..hiába.
hát erre nem fog. sima automatikus aláírásokkal generált levél.....
csak rosszul paraméterezték.
Ennél a számviteli hókuszpókusz sokkal nagyobb baj...
Ha erre sem indul meg a kinti korrekció akkor semmire.
ja és a gép generálta a hamis aláírásokat is..
"Alig hogy közzétette a múlt héten gyorsjelentését a JP Morgan, máris hatalmas jelzálogbotrány rázta meg a bankszektort. Kiderült, téves adatokon és hamis aláírások alapján hajtották végre a bankok lakás-árverések tömkelegét."
árverések és kilakoltatások. Talán sok esetben automatikusan generálódtak a felmondó és kilakoltató levelek.
kösz..
nem tudom miért van olyan érzésem, hogy ezek és az ehhez hasonló cikkek leginkább arra jók hogy beijedjél, gyorsan add el - persze legtöbbször veszteséggel.. utána meg elindul felfele (speckó most ebben az esetben)..
aztán lehet, hogy ez lesz a ritka kivétel..
de nem úgy nézem, hogy akár botrányos hírek is megrengetnék a fölfelé csörtetést..
:s
igen ezt mondtam éppen shortos beültetés longos szivatás:-(
Hát nem tudom. Vettem én is, de valamit jelez, hogy 5-600 darabokkal csak 580-ig tudták felhúzni. Majd meglássuk.
Amerikák ész nélkül árvereztek lakásokat, sokszor jogalap nélkül. Jó kis bünti lesz nekik, ha igaz.