én 98-ban kezdtem dolgozni, nekem már akkor kötelező volt...a biztosítók viszont kaszáltak velünk mint állat.
én 98-ban kezdtem dolgozni, nekem már akkor kötelező volt...a biztosítók viszont kaszáltak velünk mint állat.
a nyugdíjpénztárakat már lerabolták nézd meg a számlád eygenlegét..mennyit fizettél mennyi maradt..
azt se feledjük KÖTELEZŐ volt belépni az "önkéntesbe".. bizonyos életkor alatt..
vipek shortjait vetették az alapokkal..
longolod továbbra is?
szerk:akkor ma shortos beültetés volt longos szívatással? pfujj.
Keményen ki kellene, hogy hasson, lévén ott is kereskednek, nem is kevéssel.
én belongoltam folyamatosan, de nem full tőkével..ma lezárom fentebb, mert a héten mindkét gyerkőc itthon lesz:-)
A nyugdíjpénztárak/magánpénztári tagok lerablása nem hat ki a tőzsdére?
én is építgetem szerényen a shortomat de félek, hogy ebből nem lesz nagyobb esés csak max kicsi korrekció..
nagyon ellentmondásos minden piac..ebből ép úgy lehet fel is meg le is..sajnos a fel az sanszosabb..
de, ha most fordítanék longba akkor tuti lefele menne :DDD
Úgyhogy szurkoljunk hogy felfelé nyissanak,és akkor mehetünk jó nagyot le innentől, dax betöltené a rést,jöhetne 6225ig :) de jó lenne,fel is vettem a gatyát :)
és be érne a buxli shortom végre :)
Minden esetre bíztató hogy kinnt a bankok gatyásodnak,otp-é ben jó lenne beköszönne a 3300,még mindig meg van a betett vételem oda :)
Mindenesetre ma úgytűnik,elviekben vagy egyből lefelé nyitnak kinnt és egész 1162-ig lejönnek,de az shortra nem jó mert kedden megverszik és mehetünk tovább fel,vagy ami nekünk jó lenne az hogy sp-é fel nyit 1176-ig,és lejön 1155-ig,onnan tuti megnézzük a 1150 alatti tartományt és ha sikerülne odazárni alá akkor jó a short.De ma ha lefelé nyit kinnt aí cucc baszhatjuk megintt a shortot.
Kérdés a shortosokhoz: a stoppot lejjebb hoztátok már? Gondolok itt ismét 750 környékére.
hogyne volnának.Vagyok én minden nap csak nem tépem feleslegesen a számat. Múltkor zártam le belőlük,mikor lkejött 22 x-ig,asztán most hogy feljött 23700 környékéről vissza nyitottam ,amennyit tudtam.
Előkerültél? Megvannak még a méteres shortjaid? Én még ülök rajtuk.
Akkor az utóbbi idők tapasztalataiból kiindulva,mostantól fog esni :)
teljesen ki tudja magát készíteni az ember ezzel a bukóbnüléssel.
Erre mondtam neked múlthéten, hogy legyen erőd tartani a shortot akkor is, mikor már pénzt termel. Nálam is az a baj, hogy ülök sokáig a bukóban, aztán mire nyerőbe menne, akkor zárom kis pénzzel a zsebbe.