Regisztráció Elfelejtett jelszó

MOL fórum

Re: nincs cím

#315046 Scipio Előzmény: #315037

Látom minden blue-t be kell verni az otp száguldása miatti buxkarbantartás céljából, pedig majdnem belevettem én is...

#314931 Fornit Előzmény: #314922

Majdnem napi minimumon. (vagy majdnem maxon??) :)

Ritkán látni egy 80pontos sávban egy fél napig.

#314805 kerikoma Előzmény: #314173

B: hiába a különadó, 28,000 Ft-ra emelte MOL célárát az elemző

2010.10.18 09:34

A különadó kedvezőtlenül érinti a MOL-t, azonban ezt a negatív hatást a társasági adó csökkentése ellensúlyozhatja 2013-tól, írja Várkonyi Gergely, a Deutsche Bank elemzője. A szakértő mindezek hatására 27,000 forintról 28,000 forintra emelte célárfolyamát, és továbbra is vételi ajánlást fogalmaz meg a MOL részvényeire.

Ezek nem normálisak....

az utóbbi napok alapján …

#314173 Chaby

az utóbbi napok alapján a mai gyertyából a felső kanóc még hiányzik...

Ezt mondják a KBC Securities olajos elemzői

#313445 Koffein

(Olena Kyrylenko, Császár Péter, Mészáros Lajos) a Mol jelenlegi helyzetéről:

A kormány 70 milliárd forint extra adó bevételt vár a következő három évben az energia szektortól. Az azonban még nem tisztázott, hogy a 70 milliárd forint a már létező bányaadó és Robin Hood adóval együtt értendő, ...vagy mindezeken kívül, plusz adóként vetik ki.

A szakik úgy látják, hogy a MOL részvényekre adott fair érték várakozásuk a legrosszabb esetben is csak 4%-kal csökken, 23040 forintra. Ebben az esetben a megadott 70 milliárdnak a felét, vagyis 35 milliárdot kell még előteremtenie a Molnak, és így idén összesen 80 milliárdot fizetne be a költségvetésbe. Az elemzők arra figyelmeztetnek, hogy az adófizetéssel kapcsolatos pletykák már részben beárazódtak a MOL árfolyamába, ez magyarázhatja, hogy csak kismértékű volt a negatív piaci reakció a hír megjelenésekor.

Az 5400-as csomagom tová…

#313428 Amras

Az 5400-as csomagom további 50%-ától váltam meg kicsivel 5840 alatt. Eredetileg 50-ig terveztem, de most is nagyobb volt a félelem a lemaradástól. 10-20 forint-ot nekem nem ér meg a kockáztatás.

Szerk: bocsi, nem ide szántam...

#313403 Fornit Előzmény: #313400

Amikor nyáron kijött a hír, lenyomták az árat 18 ról 17k-ig. Most sztem semleges.

Gondolom ez sem tesz jót…

#313400 Amras

Gondolom ez sem tesz jót az árfolyamnak:

"

Fellebbez a Mol

2010-10-14 05:07:06

Az Európai Bizottság megállapította, hogy a magyar kormány által a Mol-lal kötött 2005. évi megállapodás, a magyar bányászati törvény 2008. évi módosításával együtt olyan pénzügyi előnyt jelentett, amely az uniós állami támogatási szabályok értelmében nem élvezhet mentességet. A bizottság ezért mintegy 30,3 milliárd forint kamatokkal megnövelt összegű, általa jogellenesnek minősített támogatás visszakövetelésére utasította a magyar kormányt. A Mol keresetet nyújtott be a döntés ellen az Európai Unió bíróságánál.

"

#312989 Fornit Előzmény: #312983

Én pénteken és tegnap éreztem így. A mait nem bánom, a du kiszámíthatatlan nekem.