Az 5400-as csomagom további 50%-ától váltam meg kicsivel 5840 alatt. Eredetileg 50-ig terveztem, de most is nagyobb volt a félelem a lemaradástól. 10-20 forint-ot nekem nem ér meg a kockáztatás.
Szerk: bocsi, nem ide szántam...
Az 5400-as csomagom további 50%-ától váltam meg kicsivel 5840 alatt. Eredetileg 50-ig terveztem, de most is nagyobb volt a félelem a lemaradástól. 10-20 forint-ot nekem nem ér meg a kockáztatás.
Szerk: bocsi, nem ide szántam...
Amikor nyáron kijött a hír, lenyomták az árat 18 ról 17k-ig. Most sztem semleges.
Gondolom ez sem tesz jót az árfolyamnak:
"
Fellebbez a Mol
2010-10-14 05:07:06
Az Európai Bizottság megállapította, hogy a magyar kormány által a Mol-lal kötött 2005. évi megállapodás, a magyar bányászati törvény 2008. évi módosításával együtt olyan pénzügyi előnyt jelentett, amely az uniós állami támogatási szabályok értelmében nem élvezhet mentességet. A bizottság ezért mintegy 30,3 milliárd forint kamatokkal megnövelt összegű, általa jogellenesnek minősített támogatás visszakövetelésére utasította a magyar kormányt. A Mol keresetet nyújtott be a döntés ellen az Európai Unió bíróságánál.
"
Én pénteken és tegnap éreztem így. A mait nem bánom, a du kiszámíthatatlan nekem.
Mi van? Ingyen adják a MOL-t valahol?
21150
BUX-ban valami hegyvidéket rajzolnak? :D
Kijon a hir es ugyis megveszik, mint allat... Sztem a legrosszabb van bearazva.
Ez most gyenge longstop kiszedési kísérlet volt vagy bemelegítő esés?
Köszi,bár gondolom van aki már sejti hogy mekkora lesz a tényleges,nagyon nem kapkodnak érte...
15 milliárdot várnak, az épült be az árba. Ha több, akkor lefelé, ha kevesebb, akkor felfelé. Csak a tisztánlátás végett...
Most olvastam mit írt Egon:
"Magyarország további lépésekre készül a következő napokban annak érdekében, hogy tartani tudja az idei 3,8 százalékos költségvetési hiánycélt - mondta Orbán Viktor miniszterelnök kedden Pécsen. Ne legyen kétségünk, hogy ez a lépés mit jelent: energia és távközlési adó. Bejelentés ma délután."
Amíg mosogattam, itt is zárult shortom 20860-20690
Még egy sör...
azért a végén kell a felkötés...
rés vagy nem rés mit számít, csak a DJ futi, legalább is egyenlőre,
egy olyan hír kellene, hogy azért folyt ki a vörösiszap, mert alulról nyomta föl az olaj
21340 volt a pénteki max. Ma 21245 a nyitó. Nincs rés.
De köszi, hogy szóltál :)