pf elkezdett stockysodni :)))
pf elkezdett stockysodni :)))
megint a rendet bontod.. :)))
No ezzel lesz valami? Jó lehetne.
Vagy akár lehetne egy közös Stock-os is, amit szavazás alapján, közösen állíthatnánk össze.
(Remek alkalom lehetne longos-shortos vagdalkozásra, összeveszésre, egymás utólagos lehülyézésére. Nekem tetszene... ;-) )
"Neked befellegzett! Bukod a Pénzt! MÉG nem tudsz semmit az Állampapírok Kamatáról! ÓRIÁSI lehetőség van benne! Kattints ide és megtanítunk INGYEN mindent!"
"Technikai elemzés, Technikai elemzés otp
MÉG nem tudod megjósolni a Részvényárfolyamokat! MÉG nem tudsz semmit a Technikai Elemzésről! ÓRIÁSI lehetőség van benne! Kattints ide és megtanítunk INGYEN mindent!"
Állat. :D
30-40millióval túlszámlázol valami költségvetési szervnek..veszel magadnak valami jó nőt meg nyomsz egyet a stockyba..
lesz most oldal fejlesztés,csak először tőkét szerzek. Ennek 2formája van, ami nem saját forrás és nem hitel. :)következő szavazást megtartom az üzleti modellről mi legyen... jelenleg "tárgyalás" alatt vagyok... mindegy majd ha aktuális értesültök. :)
Azt hittem , olyan táblázatra gondolsz ahová aki akarja beírja mit vett milyen időtávra meg ilyenek. Csináld csak, engem érdekel, fejleszd az oldalt. :)
cikk formájában. Lehetséges, hogy pdfben feltöltöm...
csináljat virtuális portfoliot? Különböző területeken? swing időtávokon.
ilyen van jobb odalt topikonként. Szűrés adott felhasználóra :)
Herceg!
A Bargain blog kapcsán: Meg amúgy is :-) Na szóval, lehetne csinálni egy olyan menüt, hogy klick egy nickre , és a sok eddig is kijövő adat mellett lenne egy olyan link, hogy a bizonyos nick összes hozzászólása ( vagy valami hasonló, jobb megfogalmazásban), ráklikk, és akkor kijön a lista: phylás topik hsz-ek, otp-s topik hsz-ek, stb topik topik hsz-ek....aztán pld klick a nick otp-s topik hsz-ekre, és ott kijön a nick összes hsz-e abból a topikból, szűrve. Így az elkallódott topikok "értékes"-ebb hsz-ei is előkerülhetnek.
Nah, fiatalok. Előttetek a jövő. Hajrá :-)
Mindenképpen...
De még feltehetnéd a Nigériai, a Ghánai, és az Elefánt válogatottat is...
http://www.vuvuzela-time.co.uk/www.stocklandyard.hu ezentúl legyen ilyen az oldal?
amennyiben van az adott offnak topikja írja oda az illető, ha nem teszi törlöm...