Mikor volt az, hogy 2 napig estünk?
Én sem nyugszom a fenekemen, még tegnapi kilépőm környékén vagyok..
csúful kint a kép. DAX is lefele konyul, Sp is.
szerk. bár most jön egy reménykeltő zöld doji kint?
ja, tényleg nem hittem benne, mert két napig estünk én meg szakadtam meg.
azért a shortot tartom és fordítani is fogok longba..bár biggi azt mondja, hogy várjak..
de felfele van kint, ami még nem jelenti azt, hogy neki tetszik a mélység, tetőn van és szebb onnan a kilátás:-)
igen, de én okoksa voltam és fullshortban ülök...nem tudtam ráadni. de most már okosabb leszek. ha 600 alámegyünk, ha megyünk, akkor visszaveszem és felére csökkentem. aztán meg nyomogatom a buy gombot.
igen hercegék tettek be ,fa sza
nyugi csilla ,holnapig bírd ki..péntek,dax kint bolliból naposan 45ponttal
20körül a bolli
Ha 470-ről short, akkor 8-900 között még rá kellett volna adni, már zárhatnád az egészet +-ban. Tudom utólagos okoskodás, meg 750 ellenállás volt, és felette shortot bővíteni...
****a, bocsi, 470ről shortolom meg is fogom venni, ha ezek ilyen mocskok. visszaveszem tőlük a pénzem.
hát lássuk be, ha menni akarnak, akkor átgázolnak ezek a saját anyjukon is..juj csúnya dolog, de a bagóért mindent.
Ha esünk is, akkor 480környékén megint meg lehet venni az esést. Amerika most tököl egy kicsit, de nyitás után szerintem lesz egy kis kori.
Benjoe: Megmondom én előre, mi lesz. Ha zöld akkor emelkedünk, ha piros, akkor nem esünk, és csak utánna emelkedünk. És ez pontosabb, mint 90%.
vajon bejön?
mocskos tetű banda fedesek.
na mi lesz már szar az adat esünk végre 500-ig?
huuh, ez ám a nagy semmi.
most döntik el, hogy megvegyék-e az adatot vagy sem.
Vmi fogodzkodó kell a kereskedéshez,látod 23600 bux kemény szint,tökörészünk is itt rendesen,sok esetben jól jön a segítsége TA-nek,Dow duplacsúcsra én is kíváncsi vagyok :D
azért vagyok szkeptikus, mert nagyon klasszak az elemzések, de aznapra sosem jönnek be, meg ha a fed felrúgja a játékszabályokat, akkor hiába a nagykönyv, az egész tőzsde egy kotvány.
Mivel emelkedő csak arra eshet, kérdés, ha nyugat megy fel, mert ugye kitört fel, mennyire tudunk lent maradni és esni rá. Talán még az ék órában eljátszunk pár napot, majd a kintiek elért célára után letörünk.
Ma volt Spben is egy ék szerintem,
Ék Sp:
http://postimage.org/image/1hkgl4u10/
na befejezem mára a szövegelést. Megyek ebédelni.