de még mindig nem nagyon akarják megadni magukat....talán zárás után..
de még mindig nem nagyon akarják megadni magukat....talán zárás után..
adok kamatra:)havi 5%..ok?:)))
uzsora gyanúja merül fel:(
én még vennék de én nem számítok, mert nincs több pízem
szerk: illetve alakul ez mindjárt!
1185 ig mehet sp álkitörés onnan tuti szusszan egyet,trixen fent ,macd is,4h van pici hely max trixbe
Szerintem annyi a magyarázat hatira, hogy a kutya nem akarja longolni. Prompt emelkedik, akkor muszájból akinek kell zárja shortját, mert túlfeszíti magát.
Venni senki nem akar.
nananannana, ennyi nem elég, valami bennfenntes info is kell hozzá...egyre több kell:-DD
akkor ma van az első na idén hogy minuszos a KT ?
vagy volt már minusz ?
kádvás gyárákák! a mai nap bohóca rikter gedeon bácsi és a bux1012 határidős termék! Tapsoljuk meg!
Bigi, nyugtasd meg a shortosokat egy kis TAval, mit látni usaban?
Nálam S&P minden időtávban túlvett volt, hetesen, naposon, 4óráson is.
Na persze nem kell túlvettségre alapozni, de be lehet dobni a többi meglátás közé :)
KT már majdnem negatív...hát ez kész...USA meg omoljon össze végre.
talán mert emelkedik?:-d
de attól is függ, hogy amcsi mit csinál..
egy pillanatra vagy kettőre 336-on ot állok láttam magam.-D ersteben...és nem is kis mennyiséggel. gyertek leeeee:-)
Nálad a kulcs a megoldáshoz, mint látom a képen!
o)
700-ról már csak 621.
erőt gyűjt, vagy lefordul?
egy emelkedő ék miért mutat fel?
A trendválto emelkedő háromszögben meg előbb kezdett volna koccani a tetőn szerintem, így most szerintem nem mondunk egyet. Mindegy, majd kiderül mi lesz.
2 alátámasztási pont már meghatározza egyértelműen az egyenest, míg a fejeden a tálca csak egy ponton érintkezik hacsak nem kockafejed van!
o)
Ezzel visszaraktad azokat amiket már én is beraktam. A 3szögből indultam és abből lett az ékem, mindkettőnek megfelel sztem és mindkettő felfelé mutatja az utat, ha nem jön eső vagy havazás.
Este lehet havazás Bernike beszédére?
Mi várható?