Közben elszállt amit beirtam folytatást
szóval itt ultrarövid nyereséges pozik vannak....
Közben elszállt amit beirtam folytatást
szóval itt ultrarövid nyereséges pozik vannak....
nem az a fednek örül
mint minden más:)
nem szoktad meg?
már másfél hónapja ez megy, mi ebbe a szokatlan?:)
szimplán betegek... inkább így fogalmaznék:)
am a jp jelentésnek örülnek sztem ennyire...
És ráadásul fordítottam.Betettem egy shortot. rsi 94-volt m1-en Ezt nem lehetett kihagyni. Így már majdnem 30pip nyerőm is lett. :)
aranyon loktek egy 10 est megint, vele ment a aud meg a cad is, sot cad egyre inkabb a parritas fele araszol
Arra jó volt,hogy a vesztesnek tűnő usdchf-em kivegyem nullában. :)
Én mindig csak a legalsót hagyom meg,ha lehet. Ha feljebb megy és eléri a következőt,akkor nullában kiveszem. Végül csak egy maradhat! :))
Most majd megpróbálom a ráépítést,ha már felfelé áll a zászló.A swap plusszos,így nem hajt a "tartár" és a 79-et is bekalkuláltam.
Addig amíg csak a dollárral szemben ilyen bika a jen nem lesz intervenció szerintem. Majd, ha az euróval szemben is újra bika lesz, ha lesz, akkor viszont nem kizárt. De ez csak az én elgondolásom.
jajam én is így vok vele:)
5-10 pipenként vettem rá:)
82ről van az első longom az utolsó meg 81,66-ról
ha esik tovább veszek bele...
nem szép taktika a higítás de sajnos ennél a párnál máshogy nem lehet...
Én már vasárnap óta longolom vagy tizedszer. Egyre lejjebb. Beleveszek amikor elindul felfelé stop nullában és persze visszajön érte. De lejjebb mindig berakok egy ordert. Jó játék! De,ha nem állok bent akkor meg elszalad és akkor már nem olyan jó felülni a lóra. Közben azért eurusd-t shortolgatom. Ahogy látom mégiscsak kell neki az oldalazás.