Ahol vagyok, ott furcsan neznek ki, ha elkezdenem utni, de mar kozel allok hozza. :)
Ahol vagyok, ott furcsan neznek ki, ha elkezdenem utni, de mar kozel allok hozza. :)
Ezt kétféle nézőpontból lehet nézni:
1. Ha úgy nézem, hogy mit reagál a piac és mi történik a reálgazdaságban akkor bizony hülye a piac. Nem mostanra értem csak, vissza lehet nézni 100 évre. Mindig is hülye volt. Ez tény.
2. Viszont ha úgy nézem, hogy nekem/nekünk ezen a piacon kell kereskedni akkor nyilván nem kéne, hogy érdekeljen a reálgazdasági korrelációja egy cseppet sem.
Csak az a baj, hogy nem tudom figyelmen kívül hagyni. Ha szigorú TA hívő lennél biztos menne, de sajnos nem vagyok az.
szerk: Én pl. a válság előtti tavaszi/nyári emelkedésben, ATH-knál is lehülyéztem a piacot. És kinek lett igaza? Az 1. pontban nekem, de 2. pontban a piacnak. Tehát enyém az erkölcsi dicsőség... és a bukta. :D :D
megy ám a paráztatás...
csak meglesz ma még az a minuszos kt
szerk meg is van!!!
mollal meg már micsinálnaaaak??
Longba lennék, eléggé verném az asztalt, hogy nem tudjuk követni nyugatot:)) Így viszont kiváncsi vagyok, hogy Viktor beszéde mennyire lesz tartalmas és milyen hatása lesz itt.
valszeg azért ellentétes a dolog, mert már az elemzőknek nem nagyon akarnak hinni..hiszen mindig hagynak maguknak kiskapukat:-D
sp-t most fogják kitöretni?
ami olcsónak tűnik, az drágább lesz a végén, úgyhogy nem. nem érdemes.
" voltak számaim, no most is vannak "
Akkor lottózz!
Olcsóbb és nagyobbat nyerhetsz!
Hatalmas támogatást kapnak a részvények
Annak ellenére, hogy az amerikai részvénypiac szinte április végi csúcsán jár, nagyon sok a pesszimista tanácsadó az Egyesült Államokban, ami növeli az esélyét a további emelkedésnek - írja a Marketwatch.
http://www.napi.hu/default.asp?cCenter=article.asp&nID=461467&place=
;<))
két hete egészen jól teljesítettem, és voltak számaim, no most is vannak, most még jobban, mint nyáron voltak, és ehhez tartom is magam. akkor annyira nincsen szívás.
az irányokkal nekem nincsen bajom..a sebességgel inkább. amikor hirtelen megindul, akkor szoktam nagyokat nézni. én kereskedni akarok és nem a széllel szemben menni.:-)