Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1012

Re: hj

#312907 Ibiza Előzmény: #312904

.ne akard megmutatni a piacnak ő a hüje.. a piacnak mindig igaza van..

szemlélet kérdése.

ismered? bemondják a rádióba vigyázzanak mert egy hüje megy forgalommal szembe az autópályán.. eeeegy? SZÁZ..mondja a pasi...

#312904 sbbacsi Előzmény: #312881

Vagy inkább hármat előre, hármat vissza. :))

Teljesen agyatlanok és valóban bull a szemlélet... de én tartom, hogy ez nem tartható :), csak átmenetileg. Valódi "növekedésben" nem hiszek. (És ha még lesz is, akkor sem erről a szintről kellene indulnia a piacoknak szvsz.)

#312903 wizes Előzmény: #312898

Ennek analógiáján vajon igaz-é: ha a nyerőt bukóba akarod vinni akkor biztos nyersz?

;<)))

#312899 wizes Előzmény: #312893

Az öreg tőzsdeszakik azt mondják ha a sok trédedet végignézve sok breakout-ot lácccc akkor legyél elégedett, időben léptél ki!

Nekem pont az a hibám: ha beesik akkor összeszorított fogakkal szívok, újabban védelemből magam ellen beteszek stopot, de arra sem visz mindíg rá a szívem.

:(

Bukóra nem szabad spekizni, hogy visszanyered -> vesztesz!

#312893 Csilla76 Előzmény: #312890

én meg hétfőn nem trédeltem, mert itt volt anyós..aztán tegnap trédeltem, de nem volt profit csak visszajöt a brokidíj, most meg szívok mint torkos borz:-)

de azzal vigasztalom magam, hogy minden nap, bármikor trédelhetek, adok veszek, és akkor visszahozom a bukót, meg bármikor fordíthatok, ha jól csinálom, akkor csak nyerhetek vele:-)

egyébként tegnap eszemben is volt, hogy mit csináltál a longgal, csak aztán elfelejtettem megkérdezni.

Re: nincs cím

#312892 kerikoma Előzmény: #312888

Le bizony, de majd behozzuk, mikor nem számít rá senki, nem kell félteni a mi piacunkat:D

#312890 wizes Előzmény: #312886

Én tegnapeélőtt aztán tegnap hozzátettem, (500 körül úgyhogy tegnap szívtam,) és kivártam, tegnapi veszteség ma dupla nyereség eddig.

#312886 Csilla76 Előzmény: #312877

én meg bizonytalankodok itt..várok még, abból még sosem volt baj.

tudod ilyenkor szívom a fogam, miért nem longoltam be tegnap...

#312881 Ibiza Előzmény: #312867

már mióta 2-3nap és itt az esés?--bull a világ.. hír nélkül nem lesz esés..

kettő előre egy vissza lesz a növekedés sztem..

#312877 Waszeitung Előzmény: #312864

Én pedig azt mondtam hogy erről jobb shorthely nem létezik,tartom magam a véleményemhez és a shortomhoz....délután Molly bejelentés még kavarhat,de én egy váratlan és nagy korira számítok.