Meg sem merjük közelíteni a 23450-et hogy vmi résbetöltésbe kezdjünk...
Meg sem merjük közelíteni a 23450-et hogy vmi résbetöltésbe kezdjünk...
Igazad van, ezért állok én fölötte. De nem akar távolodni tőlem, és már kezd nagyon büdös lenni :)
Szerintem most elengedik 450 körülig, aztán visszahúzzák 600 környékére. Gondolom naívan, aztán lesz ami lesz. Nálam okosabbak szerint is mehet bármerre.
Sziasztok!
Egyszer pedig ki fog borulni a bili, csak ne álljunk alatta:)
Jó reggelt. Megint a kt játék. Eshetett volna legalább 150 pontot, erre tágítják a kt-t 100 ponttal. Szemétség.
én ma nem trédeltem..nem találtam jó belépőt..legalább nem buktam. majd holnap jobb nap lesz.
Downak is lassan fordulnia vagy korrekcióznia kell,van még 11200ig némi tér,de ha duplacsúcsra gyúr az az egyik legmegbízhatóbb alakzat...
Mocskos erős szint ez a szint felfelé már,én így gondolom...
Jah,múlt héten is meglehetett volna 24e....
Ha akarnák most elszállhatna a hati is. Szerintem nem akarják, ahogy oti megindult, molt adják
Rg-vel és Mollyval kompenzálják Otit,tudják a dolgukat TA szerint :D
hm..elgondolkodtató. mert tényleg lefele áll minden grafikon..oti kitört:-)
most meg ricsi megy le, akkor adjam? akkora dilemma:-)
Így egyszerű :D
Amíg 23600 fölé nem zár hati és nincs egy nap megerősítés addig hanyagolnám a longot...ettől jobb shortbeszállót ami most van időteln idők óta nem volt,ettől függetlenül nem csodálkoznék egy álkitörésen amikor mkit beugrasztanak a "fel"be,de helyette a "le" jön...
nem baj. beálltam venni 597-re. úgyis fel fog menni az egekbe a hati. akkor meg majd eladom:-)