ez a nap egy fos..én meg tököltem, hogy mit csináljak, keresem a jó beszállót, de nem fogok ma trédelni..nem érdemes. hacsak nem délután lesz valami mozgás..
ez a nap egy fos..én meg tököltem, hogy mit csináljak, keresem a jó beszállót, de nem fogok ma trédelni..nem érdemes. hacsak nem délután lesz valami mozgás..
Reggel bíztam leszúr 605-ig, beraktam vételt 611-re meg is vette.
Azóta meg tököl. Ép kitermelte a ktg-t ezalatt a pát óra alatt.
Ha eladnám nullában lennék.
Tetű!!
ez a mai nap is csak annak volt nyerő, aki longolt péntekről...nem én voltam az:-(
de azóta csak a nulla ami van ma..nem béletképes ez a bét. nem fog ma történni semmi igaz-e?
boldog szülinapot, az én kisbabám meg hét hónapos..és még csak most volt tavasz:-)
23.560, csak más téridőrendszerben jártam egy pillanatra, de nem tudom, hogy vajon a jövőben, vagy a múltban...:-)
Remélem ez az elütés kinyilatkoztatás volt a részedről!
szerintem Egonnak most kivételesen igaza lesz, ha ezt mondja.
Vagy fel fog menni , vagy le. Nagyon kicsi annak az esélye, hogy 2 hét múlva is 21.560 legyen a BUX értéke! :-)
Igen...én :D
23600 vízválasztó buxiban...
Egon most rakta fel a mait. Szerinte akár le is fordulhat, meg fel is. Szóval mehet akármerre.
Elemzők felfelé várnak mindent... Egy párat most átnéztem.. esetleg tudtok olyanról aki lefele várja...
Boldog Szülinapot!
Hogy repül az idő, nálunk is mindjárt (dec.01) 1 éves a kisebbik..:)
ja, ja, a kis telefonbetyár :o)
sok boldogságot kívánok én is!
Jóreggelit,boldogságot az ünnepeltnek!
Buxit kitöretik hogy látszódjék tisztességesen a bull,aztán egy reggelen bazi nagy minusszal kezdünk,csak ez lehet a mostani verzió :D
Sziasztok, szia.
Boldog szülinapot a Kicsinek.
Hja,,, a többi milyen gyorsan fog elrepülni, észre sem veszed, és már gimnazista lesz...:))