Remélem így is van mert gondok akadtak a visszasajtoló kút fúrásánál!
Véleményem szerint ha egy projekt kész lesz akkor már elhiszik a befektetők, hogy nem GENESIS:D
Remélem így is van mert gondok akadtak a visszasajtoló kút fúrásánál!
Véleményem szerint ha egy projekt kész lesz akkor már elhiszik a befektetők, hogy nem GENESIS:D
Jópáran bedobták a törülközőt amikor elérte az 1147-et. Majd vásároltak az öntés alján, nem tudom miért de úgy érzem, hogy a fennti árat túlszárnyalja ha nem is sokkal.
sztem meg sehova se megy, mióta megközelített az év eleji céláramat.
És sztem nem is fog, azért egy kulcsfordulós jelet ritkán szokott az árfolyam figyelmen kívül hagyni
Azért szépen megyeget ez a papír, mióta kiszabadult a 900 alatti régió fogságából.
Például a Szlőrinci erőmű beüzemelésére, de jöhet bármilyen jó hír. Hír nincs, de azért lassan (20-50Ft/nap) emelkedik. A forgalom sem eset vissza, mint a 700-850es időszakokban.
Igaz,hogy nincs hír, de fenntartják sőt araszolgat felfelé:) lehet, hogy indulni fog?
képzeld milyen ideges lehet az, aki 1030-on állt 150 millió vétellel és semmit sem kapott...
Milyen bűvészmutatvány az amikor az árfolyam 1055, majd egy leszúrás 1032(206 millás vétel rögtön) majd mindha mi sem történt volna folytatódik 1055-el a kicsik vásárlása.
nem, csak azt, hogy neki 950 ft felett már megéri eladni.
Azért nem jó a pannergy, mert egykori brókerek a vezetői, és úgy szórakoznak az árfolyammal , ahogy akarnak, oda teszik ahova akarják, és úgy lopják ki a pénzt a cégből , ahogy akarják.
Akkor már nekem sokkal tisztább ügy az RFV.
"A felek a szindikátusi szerződés mellett opciós megállapodást kötöttek, melynek értelmében az ONP 1.000.000 db PannErgy Nyrt. részvény tekintetében amerikai típusú vételi opcióhoz jut. A vételi opció nyitónapja 2009. november 10., míg lejárata 2010. október 30. A lehívási árfolyam 950 forint részvényenként."
Ez azt jelenti, ha lehívják árfolyam csökken?
1000 tartja, ha ez elesik visszamehet 950-ig is . 1054-ig erősített. Mi várható ma?
szinte éreztem, hogy 1150-en állsz :(
100 pontot elengedni, közel 10%-ot azért nem kellemes, de grat a kitartáshoz, sokan jóval hamarabb megingtunk.