Regisztráció Elfelejtett jelszó

Fx tippek, gondolatok

Re: Napi tipp

#310685 Sanguis Előzmény: #310419

Az a hosszabb amire vársz bejön, akkor még jobban "hazavágják" az UNIO gazdaságát, köztük áttételesen Magyarországét is. Ezért én remélem, hogy nem jön be neked a még hosszabb.:)

A trend végén az indexek…

#310632 Arizona

A trend végén az indexeket meghuzzák szvsz ez van most longok zárva arany short.Oszt majd meglássuk.

Re: nincs cím

#310629 Amatoregy Előzmény: #310611

Olvastam. És igaz is lehet. Kérdés, hogy az eur milyen eurusd szinttnél szűnik meg:

- 3:1-nál (3.000) vagy

- 1:1-nél. Mert nagyon nem mindegy.

Mondjuk megszűnhetne a CHF is és akkor a hitelem is rendben lenne....

#310622 Amatoregy Előzmény: #310615

Nos kidobtam az összes (egyébként fundás) hosszú pozi felét nem kis bukóban. Nem érek rá naponta itt 100 pippeket keresni.

Ahogy a fiam mondaná toltam rá egy kis nitrót. A Ft-ot átváltottam eur-ra. A következő napokban lehet, hogy a pozik másik fele is repül (bukóban) és abból meg dollár lesz.

Aztán szinek előre bevive, legfeljebb a célárakat kell egy kicsit lejjebb tolni.

Aztán lehet, hogy 260-nál azt mondom, hogy korai volt....

#310614 blackmarket Előzmény: #310611

ja persze !!! nagy koponya!!

ezt a fed is tudja, gondolom nem telejesen hulyek a kozgazdaszaik

csak gondolom, valaki(k) most ezt diktaljak

#310605 blackmarket Előzmény: #310600

"Az ötös likviditási könyvben nincsenek tételek" -> ezt nem ertem!! fx re mondod v az rv piacra??

ezekszerint csak a fed vasarol??

koszi a segitseget elore is

#310604 Sanguis Előzmény: #310600

zok a hatalmas pénzek, amelyeket a Fed és az EKB kiáramoltat, instabilitást okoznak a globális devizapiacokon - mondta Joseph Stiglitz a Columbia Egyetemen tartott keddi konferencia szünetében újságíróknak. "Ironikus, hogy a Fed ezt a likviditást annak reményében teremti meg, hogy újjáéleszti az amerikai gazdaságot" - mondta a Nobel-díjas közgazdász professzor. Joseph Stiglitz szerint azonban "ezzel nem csinál semmi jót az amerikai gazdaságnak, csak káoszt okoz a világ többi térségében".

#310600 Sanguis Előzmény: #310598

Az ötös likviditási könyvben nincsenek tételek. Szinte egyszemélyes piacnak tűnik, vagyis a FED játszótere.:) Ezért mondom, hogy megerőszakolás.:)

#310598 rbbj11 Előzmény: #310597

megy, mint forró kés a vajban. Az erőszakolás szerintem nem ilyen könnyed mozgás