Regisztráció Elfelejtett jelszó

HUF fórum

Re: nincs cím

#310988 Euroman Előzmény: #310893

úgy látszik már mindenki ezt a 261-262-t várja....egy kicsit én is tartok tőle, úgyhogy hagytam rá pénzt....de ma a váltó szinte könyörgött, hogy vigyem el 269-ért, mert senkinek sem kell...vagy nincs huf-uk a vevőknek, vagy tényleg mindenki a 265 alatti árakra vár....én végül elvittem a felkínált mennyiséget 269-ért, mert befőttnek jó lesz, aztán úgyis jön valamikor egy korrekció, vagy legalább egy visszateszt....

#310908 Bakiba Előzmény: #310893

Ha már mindenkinek, nekem is van 1 varim. habár ez csak ollan háziasszonyos:))

275-85 általánosan elfogadott sáv 1 ideje, volt 1 +5 ft. kommunikációs kilengetés, majd most 1 über happy -5 ft. kilengetés. A többit majd az idő igazolja:))

#310893 hosszhuszár Előzmény: #310765

Amíg ingyen van válasz, kérdezek, ha már fizetős blogod lesz, biztos nem kérdezek.

Egyébként egy plusz megerősítés mindenkinek kijár, vagy nem?

270-et gondoltam, de az alá nem nagyon vártam, igaz, csak benézett alá.

262 már fájna emberkéknek, szerintem, ezért innen én úgy gondolom, gyengülés lesz ismét, ami egészen 300 köré viszi a kurzust......

#310886 fordgtshelby5000 Előzmény: #310731

a válasz egyszerű-amíg a dollárnyomde üzemel és a munkanélküliségi adatok ...ami minimum 10%...kivéve némethon.....senkit sem érdekel-minden észak-én is gondolkodtam euro fizikai vételen...de szvsz most már 265 alá is mehet-ott kell sok-de addig nem bántom-a negyedhármas mai munkanélküliségi adat sem lesz piaclehuzó-akkor irány a dow márciusi csúcsa-kb:11250 persze szvsz sz.

#310765 Hathor Előzmény: #310756

Mondtam hogy nem a fórumosok reálgazdasági siránkozásait kell nézni..

kisbüfi shortolja a piacot, mert reálgazdaság vacak, nagyok meg hisznek a fellendülésben, arra tesznek, hogy kimászunk belőle, és ilyen hírek alá támasszák a külföldi befektetők szemléletét.

PF: főoldalon van ez.

Új erőre kapott az ipar - évtizedes csúcson az éves növekedés (2.)

Augusztusban 2,2%-kal volt magasabb az ipari termelés volumene, mint az előző hónapban. A növekedés éves alapon 14,9 százalékos.

szerk: ha meg ezeket tudod, látod, akkor minek kérdezed? :)

Kövesd a gazdasági órát.

#310756 hosszhuszár Előzmény: #310754

Ok, ezeket látom én is, de ekkora bizalom előleg, legfeljebb a kormánytól, saját magának, szerintem.....

#310754 Hathor Előzmény: #310731

Minden.

Mi ne?

Longosak a piacok, piacunk megy fel, FT, lefele ellenállásokat, sávokat vitt le.

Nyugat megy fel, dollár gyengül, fidesz bizalom, megerősítette a májusi szavazás végeredményét.

Fejlődő piacok vétele, magas kamatszintek, bizalom a jövőt illetően, stb.

#310521 Hathor Előzmény: #309936

Korrekt eddig!

Egy 50%os fibot látok ott kb, de trendvonallal nem tudom mire gondolsz.

#310507 Hathor Előzmény: #310500

juróval is benéztünk 269.78ra.

na nem közvetítem tovább már ez is jó. Egy napot tévedtem a 269es szinttel tegnapra vártam

#310488 hosszhuszár Előzmény: #310486

Te, Sanyi, ha nagyon kell neked a juró, vegyél, mert tőlem nem kapsz..::)))

Vagy pattanhat is.......a sáv aljáról, meglátjuk.....