Regisztráció Elfelejtett jelszó

HUF fórum

Re: nincs cím

#310208 JP Előzmény: #310120

Eléggé volt az már pénteken , csak ma megvették még a pénteki longokat is :-)

#310137 Hathor Előzmény: #310120

Áh, még ott vagyunk mint pénteken, nem eléggé durva szerintem :)

272.00most

szerk: 271.9 volt nemrég

Túlvetté vált ez pénteke…

#309982 JP

Túlvetté vált ez pénteken, már egy önmagában is erős szintről.

#309951 Euroman Előzmény: #309950

írek, spanyolok, görögök okozhatnak még minipánikot...meg az újabb vélt vagy valós hazai csontvázak...

#309950 Euroman Előzmény: #309949

valamitől a cseh tőzsde is összetojta magát, idei teljesítményük 0,00 % a pénteki záróval, tehát ugyanott vannak, ahol 2009.12.31-én.....lengyelekről is lehet hallani ezt-azt, recessziót megúszták, de attól még komoly államháztartási gondjaik vannak....szóval jöhet máshonnan is a löket.

#309949 Euroman Előzmény: #309948

államcsőd meg úgysem lesz....ha nem jön be az orbán salto mortale, akkor le kell majd térdelni az imf elé, aztán úgyis ad pénzt, mert rengeteg van neki, és ki akarja helyezni....csak olyan kis júniusi lengések kellenek, kis összevissza beszéd (ami egyébként mai napig van).

#309948 Euroman Előzmény: #309930

290-nél nem lenne államcsőd, és remélem annyi legkésőbb januárra meg is lesz....amikor 290 volt, akkor nem volt semmim, amim van azt, mostanság vettem, abban a reményben, hogy jön egy komolyabb tőzsdepiaci korrekció lefelé, ami persze még mindig eljöhet....devizahitelesek baromira nem érdekelnek, mert nekem soha nem volt sem deviza, sem forint alapú hitelem.....termelő beruházásra vennék fel, ha lenne ilyenem....olyasmire, ami csak viszi a pénzt (lakás, magáncélú autó stb.), vagy csak elértéktelenedik (fogyasztási cikkek) sosem vennék fel hitelt.

#309930 Hathor Előzmény: #309903

Még mindig nem értem miért jó neked, ha a devizásaink eladósodnak, ha gyenge a forint, a mi kis devizánk, és ha beszakadna az ország, államcsőd lenne. Mondjuk, hogy a befektetett forintod most nullába van azt megértem, de 288-290körül már kipattanhattál volna, most ha erősödünk 260ra, megint két hónapig mindenkit szidni fogsz :))

#309903 Euroman Előzmény: #309837

most nem vagyok úgy kifeszülve, mint a tavasszal.....a pénzem 30 %-a van euroban, nagyjából 275-ös átlaggal....most kivárok, mert tényleg brutálisan lemehet....ha jönne egy usa tőzsdei betli, meg az imf megint szidna bennünket, esetleg egy finom leminősítés, akkor ki lehetne tárazni....ha meg erősödik, akkor 270 alatt veszem....január most nincs olyan messze, addig csak összedől az Orbán-lufi.....

#309856 fordgtshelby5000 Előzmény: #309837

Én csak azt mosolygom-hogy technikailag gyakorlatilag így az egész lekereskedhetetlen----szép magyar szót írtam----de ez az igazság!no hétfőn hátha okosabbak leszünk !

#309828 Euroman Előzmény: #309817

sajnos biztosan lesz minek örülniük, már csak az a kérdés, hogy a piac is örülni fog-e....én mindenesetre rühellem őket.

#309817 Hathor Előzmény: #309724

Ja, ha jól látom 272.77

sokáig ne szorongasd, mert már csak 250nél fog érdekelni ,-)))

viktorék örülnek egyet hétfőn és 269 lesz.

:)

#309765 fordgtshelby5000 Előzmény: #309756

van benne igazság...de fityisznek nem hiszem,hogyvan erre ennnyi pénze-bár lehet-hogy naív vagyok...korom ellenére is....az azért érdekes volt-hogy minden ment fel---csak bux esett-míg a ft-unk erősödött-mintha 10 bika húzná.............meglátjuk.