Regisztráció Elfelejtett jelszó

Fx tippek, gondolatok

Re: nincs cím

#309758 Sanguis Előzmény: #309753

Azért mert nem beszélnek róla USA intervenciózik szerintem több mint 2 hete. Az más kérdés, hogy a spekik is rásegítenek.

#309740 blackmarket Előzmény: #309734

egyenlore eurjen long 114.52 stop tamasz alatt, kitort+ euro bull.+ hatha japok meghuzzak jovheten

es usdcad lond 1.0211 stop kanoc alatt 1.0185 (4H) sav aljan

eurusd magas nekem, kesz vagyok tole

#309734 big-ebuy Előzmény: #309731

olaj is tökön lassan ,eurusd hetesen még megy kicsit ma 200,mit szóltok hozzá????eurhuf is közeleg,sztem arany is

#309622 ikszf Előzmény: #309613

A két szép szemük, és a jövőbeli növekedés ígérete.

Aki ezt nem kajálja meg, annak meg dádá, nemhogy fedezet :)

#309613 Zabás Előzmény: #309612

de addig is éljen a virtuális valóság!

szerencséjük van, hogy manapság a pénznyomtatáshoz már csak bitek kérdése, nem pedig papír, mert már kikellet volna irtaniuk az őserdőt, hogy fedezni tudják a papírszükségletüket.

de érdekes, hogy aranyat ad el miközben pénz pumpál a gazdaságba, mi a fedezet???

#309612 Sanguis Előzmény: #309606

Igaz, hogy most veszik az állampapírokat, mint a cukrot, és a hozamok a béka feneke alá tartanak, de ez hamarosan felejtődik.

És a rózsaszín felhő feloszlásával újra látszik majd a csúf, görög, ír, portugál, spanyol és olasz valóság.

Szóval 1,4 a plafon szerintem ez évben.

#309611 Sanguis Előzmény: #309606

Igaz, hogy most veszik az állampapírokat, mint a cukrot, és a hozamok a béka feneke alá tartanak, de ez hamarosan felejtődik.

És a rózsaszín felhő feloszlásával újra látszik majd a csúf, görög, ír, portugál, spanyol és olasz valóság.

Szóval 1,4 a plafon szerintem ez évben.

#309606 blackmarket Előzmény: #309598

csak a vegen nehogy mi szivjuk meg, marmint az eu, nem birnak egymassal, aztan neki esnek az euronak es beerositik 1,6 ig, es igy legalabb az eu-s export import piaccal levan a gond

#309598 Sanguis Előzmény: #309593

Most fordítva működik. Ha jó adatok jönnének USA-ból folyamatosan, akkor visszaerősödne a dollár, mert a Berni féle pénznyomda szelleme, visszahúzódna a palackba.:)

De ez persze nem a mai nap adatára, hanem legalább 1-2 hetes javuló adatra vonatkozik. Ma valószínű, hogy az lesz amit mondasz.

Re: eurusd

#309594 Sanguis Előzmény: #309503

A japánok is jen nyomtatásba kezdenek hamarosan, plusz intervenció az új, sok-sok jen" piacra öntésével. Ez lesz egy érdekes csata.

Paves the way for anothe…

#309583 Sanguis

Paves the way for another bullish itt minden.:)))