Kollegám kérdezi, mi a zászló alakzatból adódó célár? :-)
Kollegám kérdezi, mi a zászló alakzatból adódó célár? :-)
Halad es nem lepesben. Meg a 951-et se nezte meg, nemhogy alatta levo dolgokat. Amugy a zaszlobol eleg jo celar adodik.
ezt újra megtalálták :(
Kicsit visszamehetett volna, hogy értelmes beszállót adjon
ProfitLine elemzése- Ungvári Gézától
A célár elérését követően ezen a héten viszont korrekció indult, amely várhatóan folytatódni fog. Csökkenés során támasz a 975 forintos szint alatt 950 forintnál, valamint az emelkedő sáv tetejénél mutatkozhat. Emelkedés során ellenállás 1000 forintnál.
A szeptember elején megindult emelkedés a a korábbi próbálkozásokkal és a várakozásainkkal ellentétben nem állt meg az emelkedő sáv tetejénél, sikeresen ki is tört belőle az árfolyam, sőt azóta már teljesült a kitörés során elvárt célár is 1025 forintnál még a múlt hét folyamán.
Ha jól elékszem Csaba volt a vezetékneve rövidítve volt. 850-en vettem 1020-ra adtam a banknak megbízást eladásra, sajnos nem fértem bele lecsúsztam róla. Most azon gondolkodok, hogy ha úgy jár a pann mint a többi kispappír akkor lecsorog - dobnom kellene- de mi van ha tartja a 960 feletti szintet ameddig Miskolci projekt beindul. A Rábát különben lefelé várja.
de az a szép és jó itt a klubban, hogy 3-an háromfélét mondanak a pannyról :) Ebből is látszik, hogy teljesen függetlenek!
Balázs veszi /vette már megszabadult a felétől
Gábor hanyagolja ő nem lát benne fantáziát /szerintem bánja is :)/ inkább a Rábával szenvedett
Csaba meg ... azt hallottad
és most kinek is higgyünk, szerintem aki megvette időben nem járt rosszul, már csak az a kérdés, hogy meddig megy a szekér, technikailag 1150 de fundásan 1250-ről sőt már 1500-ról is hallottam! 900 vételeknek nem követett el senki bűnt, max betesz egy profitvédőt és vár. De szerintem is tegnap előtt dobni kellet egy részét a pakkoknak.
JA + annyit, hogy Balázs annyi pannit vett 800-850 környékén, hogy mikor ott szédelgett még a papír, nem tudta volna egyben kistoppolni 5 könyv szerint, igencsak sokat mozdított volna az árfolyamon ha limiten adja el. De bejött neki!
CSabára gondoltál!
Hát igen ő egy érdekes figura, de igencsak jártas sok dologban, ott van sok mindenben a tűz közelben, érdemes megfontolni mindig amit ő mond.
Szántó Csaba mérnök-közgazdász, független technikai elemző, a Tőzsdeklub alapítója. Az elmúlt években kiemelkedő hozamot ért el a technikai elemzés segítségével, főleg swing- és pozíciókereskedési stratégiákkal. Rendszeresen publikál az interneten.
Kutas Gábor közgazdász, hosszú nemzetközi tőkepiaci karrier (Bécs, London, Frankfurt) után 2003-ban tért vissza Magyarországra, ahol 2005-ig a BÉT üzletpolitikai igazgatója volt. Jelenleg egy független tőkepiaci tanácsadócég tulajdonosa, és egyben a Tőzsdeklub alapítója. Aktívan kereskedik mind fundamentális, mind technikai elemzésekre támaszkodva.
Gáspár Gábor független technikai elemző, spekuláns. Publikáció jelentek meg az interneten és csapatunk jelenleg legfiatalabb tagja.
Gede Balázs vállalkozó, 1994 óta tőzsdei spekuláns. 1997-ben szerzett reklám-és marketing szakirányú végzettséget a KVIF-n. Ötödik éve műsorvezetője a Radio Café „Milliók Reggelire" című gazdasági műsorának. 2006 óta publikál gazdasági témájú cikkeket, készítője és műsorvezetője volt a 2007-ben a Budapesti Értéktőzsde média díjával kitüntetett „Milliók Uzsonnára" című televíziós műsornak.
http://www.erstebroker.hu/hu/erste_netbroker_tozsdehetvege.html
Azt hiszem ő az, de élőben megmondom őszintén még nem találkoztam vele
Tőzsdeklubból Balázs 800-óta veszi, és nemrég adta el a felét, 1100-ig várja de 125-is benne lehet 1/2 éven belül is akár. Ez az ő véleménye.
nem kell foglalkozni az elemzőkkel....egyik idiótább, mint a másik
Meghallgattam a tőzsdeklub elemzését ahol is a céget úgy jellemezte az előadó, hogy egy "blöff" cég nem is akar semmit mondani róla. Én másképp látom. Tévednék?
Jöhet a korrekció, amit a Bollingeres hozzászólásodnál vízionáltál már (?)
A chart a gyertyákkal:
http://www.kephost.com/images3/yzlv8x0iefybczoa4rn4.png
Egy csúnya Long Legged Doji, ami fordulót jelez(het)..
Az 1Ft-os betöltetlen rés, az résnek számít? :)
09.23-ról 09.24-re virradóra :)
Naposon a BB tető: 961
hetesen: 933
havin: 940
szóval simán vissza tesztelheti a kitörést 885-is akár, de én a naos 20-ast fogom figyelni, talán az fogja vezetni, az ma 862, de mire találkoznak persze a MA feljebb az ár meg lejjebb lesz én 900 köré tippelném
de a 950 erős szint lesz az tuti, nekem ott van az első vételem berakva 1/3 pakk