Regisztráció Elfelejtett jelszó

Politika totyik

Re: Le kell adni a Jobbik kampányfilmjét

#309700 matgab Előzmény: #309669

Jó, nem erőszak senkinek a disznótor, vagy jelen esetben halászlé.

Nem is értem KawaBazsyt miért erőlteti ennyire?? Még a végén kevesebb pia marad nekem! :)

Amúgy szerintem nem is biztos, hogy te lennél az egyedüli lány, mert szokott jönni 1-2 leány/asszony/hölgy is.

Sőt lehet, hogy az asszonyt fel regisztrálom és elviszem, mert isteni programnak tűnik. :-)

Re: nincs cím

#309670 matgab Előzmény: #309658

Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter a KSH által pénteken nyilvánosságra hozott 2009-es hiányadatokra reagálva elmondta: nincs szükség megszorításokra.

Semmilyen megszorító programot nem szükséges indítani amiatt, hogy a tavalyi államháztartási hiány magasabbnak bizonyult a korábban vártnál - idézte Matolcsy György nemzetgazdasági minisztert az MTI-Eco.

Kifejtette, a 120-130 milliárd forintos többlethiányt olyan bevételi forrásokkal tervezik finanszírozni, mint a Mol 35 milliárd forintos befizetése, az FHB 3,5 milliárd forintos kamatbefizetése, valamint a szén-dioxid-kvótából tervezett mintegy 30 milliárd forintos bevétel, amelyeket eredetileg jövőre vagy azt követően kívántak beszámítani. Már az idén felhasználható az állami vállalatok osztalékelőlege is - tette hozzá."

Hát valahogy úgy gondolom, hogy ez egy kicsit Münchausen bárósra sikeredett...

Mert oké, hogy jó legyen a mostani évi kölségvetés, de ha most előre hoznak minden osztalékot, akkor az jövőre csak fog hiányozni, nemde?

Valamint arra is gondolok, hogy azt a szénmonoxid kvótát is belekalkulálhatták valamelyik évi bevételként, ahonnan hiányozni fog.

Mondjuk lehet, hogy a követendő taktika az "aki időt nyer életet nyer" és a lényeg, hogy valaki már előbb bedőljön , mint mi, és akkor az ő válság alatt elkövetett hibáiból majd mi okoskodunk.

Meg az is lehet, hogy maga a kapitalizmus dől össze és akkor meg tök mindegy lesz, hogy volt-e vkinek adóssága vagy nem...

Esetleg a maják naptárával kalkulálunk, azaz 2012 dec világvége, addig meg már csak kihúzzuk, és addig már ne szorítsuk már meg a népet...

Vagy mi?

#309669 Wall street Előzmény: #309339

Szerintem neked annyira mindegy hogy ott leszek-e, vagy nem :). Szerintem nem illenék be a társaságba, egyedül lány és 19 évesen :) Inkább kihagyom :)

Re: Tarlós városházi leépítésekben gondolkodik

#309381 zeeh_ Előzmény: #309364

Nyilván át kell világítani, csak már kezd számomra unalmassá válni, hogy lassan Papcsák és Budai az igazság világbajnokai, akik aztán soha semmi rosszat nem követtek el, ahogy a komplett Fidesz frakció az elmúlt 20 évben. Ne légy már azért ennyire naiv...

Ha nincs ott XY, ahol volt, akkor Keller megfingatja őket alaposan anno.

#309368 Ibiza Előzmény: #309366

igen te meg ott ülsz az első sorban..

megjelennek hírek..haverikutya sajtókban..haveri válogatással..nálunk nincs független újságírás.. nyílván nem lehet elmenni az országos rablások mellett.. hogy ez pár embernek fáj..az jó..nagyon jó..a pofátlan zsizsik verest szeretném ha megfingatnák..demszki úgy látom beárulta a cimboráit..cserébe egérutat kap..

a hazaáruló tetveket el kell lehetetleníteni itt.. menjenek egy új hazába..

én a részemről teszem a dolgom..a heylén kezelem a politikát.. az országrontás.. az adópénz rablása amit nem harapok.. és azt morálisan tönkretették az országot..

mindent lehet amit nem tilt a törvény.elsikálják a bárándiféleségek...nincs tartás nincs stílus.. nincs gerinc..

#309366 Netmaster Előzmény: #309364

Ja, de ez politika, ennek a nagyobbik része cirkusz. :)

#309364 Ibiza Előzmény: #308987

ha átvennél egy céget te mit csinálnál?

megnézed mi van a buxában milyen szerződések kötelezettségek lapulnak..egyenleget vonsz..

ha látsz olyat ami lenyúlóka volt ott befenyíted a csókát

néha gyerekesek vagytok..

#309346 GáborGábor Előzmény: #309331

Józsi, komolyan számítok a részvételedre. Szeretnék veled is beszélni. Szerintem lenne közös témánk ...

:)

#309339 KawaBazsy Előzmény: #309331

Nézd, pár hsz-el korábban hívtam a kolléganőt, h jöjjön el a talira, ott akár agitálhat is, hitelesebb, ha ismerjük. De mit tegyek, nem mer eljönni, nagyon szégyellős.. Pedig még fuvart is ajánlottam. :-)

#309331 hosszhuszár Előzmény: #309330

Csak, azért fűztem hozzá valamit, ( azt hiszem jól sikerült::))) ), mert választások előtt, mindíg megjelennek az agitátorok, ( kisz-nek is voltak ::)) ), és vehemensen futtatják a kedvenceiket, de szerintem, itt feleslegesen "dolgoznak"......::DDD